Indgåelse af lejekontrakt

Har du forelsket dig i en af vores boliger, og har du takket ja til at indgå en lejekontrakt med os? Så bedes du her indsende dine personlige data til brug for oprettelse i vores systemer samt til udarbejdelse af lejekontrakten. *

Er I to personer, der skal stå på lejekontrakten, bedes I indsende samtlige data for jer begge.

Vi gør opmærksom på, at vi forud for indgåelse af lejekontrakt som standardprocedure undersøger, om du står opført i RKI-registret. Ved at udfylde blanketten accepterer du hermed, at dit CPR-nummer benyttes til opslag hos Experian A/S.

Når vi har modtaget dine data, udarbejder vi lejekontrakten på din nye bolig. Sammen med kontrakten vil du modtage en opkrævning til betaling af depositum, forudbetalt leje og første måneds husleje, ligesom vi sender et husordensreglement samt en samtykkeerklæring, hvorigennem du giver os lov til at opbevare og behandle dine persondata. Du modtager via e-mail et link til digital underskrift af samtlige dokumenter med MitID.

Har du et husdyr, der skal flytte med? Så finder du link til ansøgning om hund her: Ansøgning om hund og link til ansøgning om kat her: Ansøgning om kat

* Kun efter forudgående aftale med vores udlejningsteam

  Kommende lejemål

  Lejemålets adresse:

  Indflytningsdato:

  Vælg antal af lejere som skal stå på kontrakten:

  Hvis I f.eks. er et par, skal I sende oplysninger på begge parter, således I begge to kommer til at stå på kontrakten.

  Hvor har du fundet din kommende bolig?

  Lejer oplysninger

  Fulde navn:

  Mobilnummer:

  E-mail adresse:

  Nuværende adresse

  Adresse:

  Postnummer og by::

  CPR-Nummer (inkl. de sidste 4 cifre):

  Lejer oplysninger (lejer 2)

  Fulde navn:

  Mobilnummer:

  E-mail adresse:

  Nuværende adresse (lejer 2)

  Adresse:

  Postnummer og by::

  CPR-Nummer (inkl. de sidste 4 cifre):

  Evt. kommentar

  CPR-samtykke:

  I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten, anvender vi dit CPR-nr. til identifikation via MitID, til opslag i kreditvurderingsportalen RKI, samt til registrering og udarbejdelse af lejekontrakt. Når du underskriver lejekontrakten, vil du samtidig blive bedt om at afgive samtykke til at vi må registrere og opbevare dit cpr. nr. Du accepterer at dit cpr. nr. benyttes til RKI – tjek samt udarbejdelse af lejekontrakt.