Bøgehaven - Seniorboliger

Hammerum, Herning

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked ved ledige boliger, åbent hus m.v.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

24
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2022
BYGGEÅR

Nyistandsatte og moderne seniorboliger udlejes i Hammerum

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde nye seniorboliger til leje i attraktive Hammerum øst for Herning Centrum i Midtjylland.

Området er døbt Bøgehaven

Vi tilbyder indflytning fra den 1. november 2022.
Huslejen begynder ved 6.750,- ekskl. forbrug til el, varme, vand og spildevand.
Mulighed for særskilt tilladelse til husdyr.

Bøgehaven består af 24 lejligheder i størrelserne fra 75 til 131 m² indrettet som 2-, 3- og 4-værelses boliger.

Lejlighederne er nyistandsatte og tilpasset til den tidligere skolebygning, Hammerum Skole. Lejlighederne er blandt andet udstyret med nye, moderne køkkener og badeværelser, flotte materialer med respekt for bygningens historie samt gode muligheder for indretning.

Boligerne er energivenlige, hvilket er godt for både miljøet og budgettet.

Udover vores flotte boliger i Hammerum, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

Hammerum – Et liv i fællesskaber
Hammerum har ca. 3.481 indbyggere og er beliggende mellem Herning og Ikast med ca. 10 minutter til begge byer. En lille stationsby placeret i Midtjylland med et rigt foreningsliv og gode pendlermuligheder. Kun 6 km fra Herning City og med motorvejen kun 9 minutter væk.

I Herning finder du flere dagligvareforretninger, børnehaver, folkeskole, friskole og høj-/efterskoler. Her er idrætsforeninger og mange andre kulturtilbud. Ved Herning finder man flot natur med skove, naturarealer og rige muligheder for gode cykel-/vandreture.

Gode faciliteter og foreninger i området
Hammerum-Gjellerup Hall’n – i daglig tale Hall’n – er et halkompleks til brug for lokalområdet for blandt andet idrætsklubber, foreninger, virksomheder og beboere. Hall’n har kunststofbaner med lys, græsbaner, tennisbaner, krocketbane, padelbaner og et hav af muligheder for sportsgrene, som kan benyttes af alle – seniorer, voksne, unge, børn osv.
På Lindbjergskolen findes Hammerum-Gjellerups Bibliotek, hvor der kan lånes bøger, film, findes gode råd samt mulighed for at deltage i arrangementer.

Perfekt pendler placering
Med sin beliggenhed tæt ved motorvejen er Hammerum et spændende og godt sted at bosætte sig. Her er kort afstand til Herning og Ikast, som er gode handelsbyer, og som ligeledes nås på cykel.

Attraktiv beliggenhed for børnefamilier & pensionister
Her er daginstitution og børnehave inden for 2,5 km, hvilket giver mulighed for hurtig aflevering og afhentning af de mindste. Lindbjergskolen har 4 spor på alle årgange fra 0.-9. klasse. Tilhørende er der en SFO, som varetager fritidstilbuddet til elever i 0.-4. klasse efter skoletid. Derudover tilbyder Herning Kommune skolebusser med mulighed for gratis buskort.

I Herning Kommune kan pensionister få pensionistkort til hele Herning Kommune til en meget fordelagtig pris, hvilket gør det nemt og billigt at rejse rundt med offentlig transport. Derudover er der rig mulighed for at lave fysiske og sociale aktiviteter ikke langt fra hjemmet. Besøg Toftebo Aktivitetscenter, hvor alle over 60 år samt førtidspensionister kan deltage i aktiviteter, fester, arrangementer m.m., og opleve Hammerums sociale og hyggelige stemning.

Nærmeste by Herning 10 min
Motorvej Midtjyske / Herningmotorvejen 5 min
Skole Lindbjergskolen 4 min
Indkøbsmulighed Coop 365 3 min / Super Brugsen 3 min
Daginstitution Spilophuset 4 min
Offentlig transport Busstop 2 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 24 moderne seniorboliger i størrelser fra 75-131 m².

Lejlighederne er opført i den tidligere Hammerum Skole og er udført i en moderne stil med moderne køkken og badeværelse, hvor der blandt andet er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Derudover rummelige alrum med plads til både spisebord og sofa. I kælderen finder man derudover et depotrum til hver af lejlighederne, hvor der er plads til opbevaring.

Fællesfaciliteter

I Bøgehaven er fællesskabet virkelig i fokus, og man kan nemt mødes med naboerne i det fælles opholdsrum med tilhørende køkken. Her mødes man f.eks. hver tirsdag kl. 14:00 til “Hygge i Spisesalen”, hvor man snakker, drikker kaffe, spiser kage, strikker, hækler, spiller kort m.v. Alt afhængig af, hvad humøret er til på dagen.

Man kan ydermere booke lokalerne via fælles kalender til evt. fødselsdage m.v. Derudover er der mulighed for at booke 2 stk. værelser med plads til overnattende gæster.

Hvis man ønsker at udfolde sig fysisk, findes der ligeledes fitnesslokale med både håndvægte, romaskine, motionscykel samt crosstrainer.

Man kan også benytte det store værksted til kreative projekter, hvor der forefindes værktøj, slagbænk m.v.

Alt dette får man kvit og frit adgang til som lejer i Bøgehaven.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle lejlighederne indrettes lyse og venlige med hvide, glatte lofter og vægge. Store, oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Opholdsrum (køkken/alrum/stue) indrettes med store vinduespartier på flere sider for maksimalt lysindfald. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Bryggers, badeværelse og brus udføres med lækre klinkegulve i lys sandfarvet. Alle døre i glat, hvid finish med rustfri stålgreb. Vægge mod gulv afsluttes med hvide, glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Boligens badeværelse er udført i moderne stil. Køkken, bad, bryggers og soveværelse er indrettet med moderne moduler i glat, hvid afslutning med stålgreb. Bordplade i praktisk laminat med rummelig stålvask. Stænkplade bag kogepladen for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale og linjeafløb i bruseniche.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet, herunder integreret køl/frys, integreret opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn med pyrolyse-teknologi. Der medfølger ikke vaskemaskine og tørretumbler, men der er klargjort til disse.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad samt spot i overskabe i køkken.

Forberedt for el-bil
Der er opsat 5 ladestandere til el-biler på den fælles parkeringsplads.

Sundt indeklima
Lejlighederne er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning sker via fjernvarme. Forbruget til spildevand opkræves aconto pr. måned.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Bøgehaven - Seniorboliger‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Bøgehaven - Seniorboliger.