Rungsted Husene

Hørsholm

UDLEJNINGSSTATUS:

Udlejningen er i fuld gang, og lejemålene er klar til indflytning pr. 1. juni 2024.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked om Åbent Hus m.v.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

16
ANTAL BOLIGER
14
LEDIGE BOLIGER
2024
INDFLYTNING

Nyrenoverede lejligheder i høj kvalitet til leje i Hørsholm

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde lyse, moderne lejligheder til leje i attraktive Hørsholm nord for København.

Projektet er døbt Rungsted Husene.

Vi tilbyder indflytning fra den 1. juni 2024.
Huslejen begynder ved 14.035,- ekskl. forbrug til el, varme, vand og spildevand.
Husdyr er ikke tilladt.

Rungsted Husene består af 16 spændende lejligheder i størrelser varierende fra 80 m² til 137 m². Lejlighederne er indrettet i den gamle Falck-station med forskellige planløsninger som 2-, 3- og 4-værelses boliger i et eller to plan.

Udover vores flotte boliger i Hørsholm, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

Hørsholm – tæt på både by og natur
Hørsholm er et hyggeligt byområde i Nordsjælland med ca. 47.836 indbyggere beliggende kun 25 km nord for Københavns centrum. Området strækker sig ud mod Øresund og vokser sammen med Rungsted Kyst mod øst og Usserød og Kokkedal mod nord. Hørsholm er det oplagte valg, hvis du vil bo tæt på hverdagens fornødenheder, men også ned nem adgang til smuk natur – og med rigtig gode pendlermuligheder og kort afstand til København med både bus og tog. Vil du hellere tage bilen, er der kun 6 minutter til Helsingørmotorvejen.

I Hørsholm finder du både daginstitutioner, skole, gymnasium, idræts- og foreningsliv, kulturhus og rigtig gode indkøbsmuligheder. Foruden dagligvarebutikker lige rundt om hjørnet, er du også kun en kort gåtur fra shopping centret Hørsholm Midtpunkt. Lige uden for byen finder du flot natur med Folehave Skov mod sydøst og den 3 km² store sø Sjælsø mod sydvest.

Smuk natur og et aktivt fritidsliv
I den sydlige ende af Hørsholm ligger Hørsholm Kirke, som er beliggende på en ø midt i Hørsholm Slotshave, hvor Hirschholm Slot indtil nedrivningen i starten af 1800-tallet lå. Her er der gode muligheder i den gamle slotshave, der stadig findes omkring kirken.

Hørsholm Idrætspark rummer mange forskellige idrætsfaciliteter som blandt andet en skøjtehal, en svømmehal, flere ketsjerhaller samt en boldspilshal og en skaterbane. I Hørsholm findes også flere fitnesscentre, og mod Rungsted i øst finder du både golfklub og vandsportsaktiviteter.

Perfekt placering for det gode liv
Med sin beliggenhed tæt ved både by og natur er Hørsholm et spændende og godt sted at bosætte sig. Her er kort afstand til København og alle storbyens muligheder med både tog og bus. Via motorvejen kommer du nemt rundt i resten af landet.

Attraktiv beliggenhed for børnefamilier
Her er skole og børnehave inden for gå- og cykelafstand, hvilket gør det nemt at hente og bringe de mindste i hverdagen. Hørsholm Skole, som går op til 9. årgang, ligger kun 500 meter fra bebyggelsen, og Hørsholm byder desuden på flere børnehaver, hvoraf Selmer Børnehus ligger mindre end 100 meter nede ad vejen. Når teenagerne skal fortsætte skolegangen, er der kun 2 km til Rungsted Gymnasium.

Nærmeste by Hørsholm C 2 min
Motorvej Helsingørmotorvejen 6 min
Skole Hørsholm Skole 2 min
Indkøbsmulighed Netto 1 min / Rema1000 og Meny 4 min
Daginstitution Selmers Børnehus 1 min
Offentlig transport Busstop 1 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 16 lyse, moderne lejligheder i størrelser fra 80 til 137 m² indrettet i den gamle Falck-station. Planløsningerne er forskellige, og boligerne er opført som 2-, 3- og 4-værelses i et eller to plan.

Alle boligerne har højt til loftet, store vinduespartier og et godt lysindfald. Til hver lejlighed hører depotrum i kælderen, stor altan/terrasse samt flisebelagt svalegang og terrasse foran boligens entre, hvor der udføres niveaufri adgang. Altaner/terrasser omkranses og lukkes af en halvmur.

Boligerne er beliggende tæt ved alle hverdagens fornødenheder med både dagligvarer, skole, daginstitution, shopping og sport lige rundt om hjørnet.

Bebyggelsen er omhyggeligt renoveret og istandsat, da Falck-stationen i 2009 blev omdannet til moderne og lyse lejligheder. Facaderne ses hvidmalede med store vinduespartier og sorte vinduesrammer. Fladt tag med sort tagpap.

Bebyggelsens materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så lejlighederne vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse lejligheder
Alle lejligheder er indrettet lyse og venlige med hvide, glatte lofter og vægge. Store, oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Opholdsrum indrettes med store vinduespartier for maksimalt lysindfald. Gulve af egeplank (laminat) i alrum, stue og værelser. Køkken, entré og badeværelse udføres med lækre klinkegulve i grå. Alle døre i glat, hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vægge mod gulv afsluttes med hvide, glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne moduler i glat, hvid grebsfri afslutning. Elegante, hvide bordplader med rummelige stålvaske. Væghængt toilet, kvalitetsarmaturer og moderne, grå klinker i bruseniche.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet, herunder integreret køl/frys, integreret opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn. Der medfølger ligeledes vaskemaskine og tørretumbler.

Sundt indeklima og gulvvarme
Der er gulvvarme overalt i lejlighederne. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, vand og spildevand afregnes aconto. Opvarmning via naturgas.
Elforbrug afregnes direkte af forsyningsselskabet.

Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Rungsted Husene‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Rungsted Husene.