Fruerhøjvænget

Brenderup, Middelfart

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig gerne interesselisten, og få direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

35
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2021
BYGGEÅR

Velindrettede lejeboliger i Brenderup Fyn - opført 2021

– 35 smukke rækkehuse på fredeligt vænge ved Fruerhøjvej med nem adgang til stisystem til skole, handel, motorvej, strand, mv.

Med stor fornøjelse tilbyder vi hos Futurum, moderne lejeboliger beliggende i naturskønne Brenderup Fyn (i daglig tale blot Brenderup) nordøst for Middelfart og vest for Odense.

Er du på udkig efter et rækkehus til leje i dette område, så læs med her på siden.

På lukket vænge, Fruerhøjvænget, er der opført 35 mindre og mellemstore rækkehuse med redskabsrum, terrasser og egen have. 12 huse i den sydlige bebyggelse er opført med eget vognly.

Huslejen begynder ved ca kr. 7.000,- ekskl. forbrug til el, vand og varme.

Der tillades ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Husene er opført af Byggefirmaet Milton Huse A/S. Udover vores flotte boliger i Brenderup, har vi også andre ledige boliger på vej her


Området – Tæt på Middelfart

Lokalområdet i Brenderup
Brenderup er en lokalby på Vestfyn med 1.417 indbyggere, beliggende 14 km sydvest for Bogense, 31 km nordvest for Odense og 16 km øst for Middelfart. Byen hører til Middelfart Kommune og ligger i region Syddanmark.

Hus med stisystem til centerområdet
Vores lejeboliger er opført på lukket vænge med stisystem via Fruerhøjvej til centerområdet.

Alle hverdagens fornødenheder
Tæt på området findes folkeskolen Anna Trolles Skole med 223 elever som for nylig er renoveret og har klassetrin fra 0.-9. klasse. Brenderup har også en Realskole som er en friskole med 371 elever. Den populære Brenderup Højskole har til huse i den gamle gæstgivergård beliggende i midtbyen.

Byen kan tilbyde aktiviteter i deres Aktivitetscenter, der benyttes af Brenderup Idrætsforening til badminton, fodbold, gymnastik og håndbold. Der findes hele 2 haller i Aktivitetscentret hvoraf den ene hal er udstyret med tribune. Brenderup forsamlingshus, der er opført i 1894, har 3 sale til hhv. 110, 50 og 30 personer. I byen findes flere dagligvareforretninger, samt andre butikker bl.a. Werenberg Bolighus.

Nærmeste by Middelfart 15 min - Odense 30 min
Motorvej E20 5 min
Skole 2 min
Indkøbsmulighed DagligBrugsen og FAKTA 2 min
Daginstitution 1 min
Offentlig transport Stoppested 2 min på gåben
Bebyggelsen

Bebyggelsen på Fruerhøjvænget består af 35 energivenlige og nydelige lejeboliger i et plan, tegnet i en moderne og enkel streg.

Bebyggelsen er udført med 23 rækkehuse i nordlig del i størrelser fra 75 – 85 m² og 12 boliger i 6 dobbelthuse på 100 m² med egen indkørsel og carport i sydlig del.

Alle 35 huse har redskabsrum, have, flisebelagte terrasser og flisebelagt gangsti til entreen.

Facader af lyse Antibes mursten og sort sadeltag med 25 graders hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve.

Husene er monteret med moderne vinduer i træ/alu i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Rækkehusene er udført med stort åbent køkken/alrum med fast inventar fra HTH. Stænkplade i glas bag kogesektion, for nem rengøring.
Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Regulære børneværelser. Soveværelse med faste garderobeskabe.

Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum og stue samt værelser. Lækre klinkegulve af store 60×60 mørkegrå klinker i entre, (bryggers), badeværelse og brus.

Overalt i rækkehuset ses glatte hvide vægge og lofter, samt hvidlakeret træværk. Alle døre i glat hvid udførelse med rustfri greb og uden dørtrin for optimal betjening.

Vindueskarme er muret og vandskuret i hvid.

Lækkert materialevalg
Husene har bryggers med faste skabe og bordplade fra HTH. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Desuden aflukket teknikskab og loftslem til eget loftrum.

Badeværelset er monteret med fast badmiljø fra HTH med håndvask og spejl, toilet fra Ifö, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og designafløbsrende i bruseniche.

Lysinstallation med spot i bad, bryggers og entre.

Gulvvarmestyring i alle rum, samt lydisoleret varmegenindvindingsanlæg for sundt indeklima

Udvendig er monteret vandhane og spot i udhæng ved entre.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Fruerhøjvænget‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Fruerhøjvænget.