Strandlunden

Strøby Egede, Stevns

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

21
ANTAL LEJEMÅL
0
LEDIGE BOLIGER
2020
INDFLYTNING

Arkitekttegnede rækkehuse i smukt og rekreativt område i Strøby Egede i Stevns kommune

– 21 rækkehuse i 2 plan udlejes i smukt område

Futurum kan med stor fornøjelse nu tilbyde spændende lejeboliger i Stevns kommune, nærmere bestemt Strandlunden i Strøby Egede.

Bebyggelsen er topmoderne og består af 21 moderne rækkehuse i 2 plan på størrelserne ca. 98 m² som 3-værelses og de større på 120 m² som 4-værelses.

Alle boliger er med godt redskabsrum med fast gulv, flisebelagt terrasse på boligens solside. Der er fælles parkering i bebyggelsen.

Huslejen begynder ved kr. 9.986,- ekskl. forbrug til el, vand og varme. Der tillades ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Området

Du har mulighed for at bruge området hele året rundt. Fra solrige sommerdage med strandliv og picnic til frostklare vinterdage med spadsereture eller motionsløb langs kysten og det brusende hav.

Strøby Egede er en moderne by i rivende udvikling og for dig, der har lyst til at slå dig ned og nyde miljøet og den maritime stemning.

I byen finder du prægtige strandvejsvillaer, lejlighedskomplekser, villakvarterer og rækkehuse – både ud til havet, til åen og i byen. Alt sammen indenfor gåafstand.

Uanset om du vælger at komme rundt på fx cykel, bil eller med offentlig transport, er der nem adgang til dagligdagsindkøb og flere muligheder lokalt.

I Strøby Egede kan du handle dine dagligvarer i Netto eller Rema 1000 og få friskt brød hos bagerne. Her ses desuden apotek, en blomster- og livsstilsbutik, en genbrugsforretning og et lækkert spisested med udsigt over Køge Bugt og et hyggeligt bibliotek.

Gennem Strøby Egede kører der flere busser til Køge.

Nærmeste by Køge Centrum 10 min
Motorvej E20 og E47 15 min
Skole Strøbyskolen 5 min
Indkøbsmulighed Rema 1000 1 min
Daginstitution Lærkehuset 5 min
Offentlig transport Busstoppested 1 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen på Strandlunden består af 21 energivenlige og nydelige rækkehuse i 2 plan, tegnet i en moderne og enkel streg.

Alle boligerne har gennemtænkt indretning og fås i 2 forskellige størrelser på henholdsvis 98 m² (3-værelses) og 120 m² (4-værelses).

Til hvert hus hører eget redskabsrum, flisebelagt terrasse på solsiden af huset.

Facader af lyse beige mursten med sorte felter i ren funkis-stil.

Husene er monteret med moderne træ/alu vindues- og dørpartier, mørke inde og ude. Sålbænke under vinduespartierne i skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Husene er indrettet lyse og venlige. Store vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Der ses hvide vægge og lofter i hele boligen.

Lakeret plankegulve i træ i køkken/alrum, stue og værelser. Badeværelse og brus er udført med lækre klinkegulve i mørkegrå.

Alle døre i glat hvid med greb og uden dørtrin for optimal betjening. Vinduesbundstykker i lys plade. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad og soveværelse monteres med moderne Invita-moduler i glat hvid afslutning og grebsfri løsning. Bordplader i laminat i hvid farve med rummelig vask. Stænkeplade bag kogesektion, for nem rengøring.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, som lejer selv har med.

Der er gulvvarme overalt, som styres via separate termostater.

Forbrug til el og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning af boligerne fra centralvarmeanlæg forsynet med gas. Hvor lejer opkræves aconto herfor.

Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Strandlunden‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Strandlunden.