Strandlunden

Strøby Egede, Stevns

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

21
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2020
BYGGEÅR

Arkitekttegnede rækkehuse i smukt og rekreativt område i Strøby Egede

21 rækkehuse i 2 plan udlejes i smukt område.

Futurum kan med stor fornøjelse nu tilbyde spændende lejeboliger i Stevns Kommune, nærmere bestemt Strandlunden i Strøby Egede.

Bebyggelsen er topmoderne og består af 21 rækkehuse i 2 plan i størrelserne 98 m² (3-værelses) samt 120 m² (4-værelses).

Alle boliger er med godt redskabsrum med fast gulv samt flisebelagt terrasse på boligens solside. Der er fælles parkering i bebyggelsen.

Huslejen begynder ved kr. 9.986,- ekskl. forbrug til el, vand og varme. Der tillades ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.


Området

Du har mulighed for at bruge området hele året rundt. Fra solrige sommerdage med strandliv og picnic til frostklare vinterdage med spadsereture eller motionsløb langs kysten og det brusende hav.

Strøby Egede er en moderne by i rivende udvikling og er for dig, der har lyst til at slå dig ned og nyde miljøet og den maritime stemning.

I byen finder du prægtige strandvejsvillaer, lejlighedskomplekser, villakvarterer og rækkehuse – både ud til havet, til åen og i byen. Alt sammen inden for gåafstand.

Uanset om du vælger at komme rundt på cykel, i bil eller med offentlig transport, er der nem adgang til dagligdagens indkøb og flere muligheder lokalt.

I Strøby Egede kan du handle dine dagligvarer i Netto eller Rema 1000 og få friskt brød hos bagerne. Her ses desuden apotek, en blomster- og livsstilsbutik, en genbrugsforretning og et lækkert spisested med udsigt over Køge Bugt samt et hyggeligt bibliotek.

Gennem Strøby Egede kører der flere busser til Køge.

Nærmeste by Køge Centrum 10 min
Motorvej E20 og E47 15 min
Skole Strøbyskolen 5 min
Indkøbsmulighed Rema 1000 1 min
Daginstitution Lærkehuset 5 min
Offentlig transport Busstoppested 1 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen på Strandlunden består af 21 energivenlige og nydelige rækkehuse i 2 plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Alle boligerne har gennemtænkt indretning og fås i 2 forskellige størrelser på henholdsvis 98 m² (3-værelses) og 120 m² (4-værelses).

Til hvert hus hører eget redskabsrum samt flisebelagt terrasse på solsiden af huset.

Facader af lyse, beige mursten med sorte felter i ren funkis-stil.

Husene er monteret med moderne træ/alu vindues- og dørpartier, mørke inde og ude. Sålbænke under vinduespartierne i skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så boligerne vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Husene er indrettet lyse og venlige med store vinduer og glaspartier, som giver et godt lysindfald overalt. Der ses hvide vægge og lofter i hele boligen.

Lakeret plankegulve i træ i køkken/alrum, stue og værelser. Badeværelse og brus er udført med lækre klinkegulve i mørkegrå.

Alle døre er udført i glat hvid med greb og uden dørtrin for optimal adgang, vinduesbundstykker i lys plade. Vægge mod gulv afsluttes med hvide, glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad og soveværelse monteres med moderne Invita-moduler i glat, hvid afslutning og med grebsfri løsning. Bordplader i laminat i hvid farve med rummelig vask. Stænkeplade bag kogesektion for nem rengøring.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, disse har lejer selv med.

Der er gulvvarme overalt, hvilket styres via separate termostater.

Forbrug til el og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning af boligerne sker fra centralvarmeanlæg forsynet med gas. Lejer opkræves aconto herfor.

Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Strandlunden‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Strandlunden.