Græsmarken

Jerlev, Vejle

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har nogle enkelte ledig boliger som netop er på vej til interesselisten.
Se mere herom længere nede på siden.

Tilmeld dig gerne interesselisten, og få direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

72
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2022
BYGGEÅR

Lyse kvalitetsrækkehuse i Jerlev ved Vejle

Lejeboliger i det attraktive Jerlev i det naturskønne vestlige Vejle-område.

Bebyggelsen er beliggende på et lukket vænge, hvor der er opført 72 energivenlige boliger, der bl.a. er opvarmet med varmepumpe for lavt energiforbrug.

Vænget er døbt Græsmarken.

Alle husene er opført som række- og dobbelthuse på selvstændige grundstykker og alle med redskabsrum, dejlig have og flisebelagte terrasser på begge sider af boligen.

Husene findes i størrelserne 85 m² (3 vær), 95 m² (3 & 4 vær) og til 105 m² (4 vær).

Der er mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand.

Husene er opført af det anerkendte byggefirma Milton Huse A/S.

Udover vores flotte boliger i Jerlev, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Bebyggelsen har opnået DGNB- Sølv certificering.

Rækkehusene udmærker sig ved at være med indretning og materialer i høj kvalitet samt egen have og parkering i samspil med fælles udearealer, hvor der er skruet op for biodiversitetsindsatsen i et struktureret forløb med egen landsskabsarkitekt. Konstruktionerne er optimeret i forhold til bygbarhed, robusthed og lavenergi på baggrund af mange års erfaring.

Der er anvendt langtidsholdbare kvalitetsmaterialer, som er nøje udvalgt med fokus på ikke at indeholde problematiske stoffer i forhold til miljø og sundhed. Dertil er der integreret nye processer for genanvendelse af byggepladsaffald og optimeringsmuligheder for nemmere adskillelse af konstruktioner og materialer. For dette projekt har der f.eks. været afprøvet en “Take-Back-Ordning” på plastikemballage generet på byggepladsen.

Derudover har brugerinvolvering været et meget vigtigt indsatsområde i designet af boligerne og udearealer. En brugerrepræsentant har været medbestemmende gennem alle projektfaser, med udgangspunkt i egne erfaringer og anerkendte analysemetoder og -kilder.

Projektet har opnået en samlet score på 59,7 % – Herunder høj score på bl.a. totaløkonomi, miljøpåvirkninger, ansvarsbevidst ressourceindvinding, klimaskærmens kvalitet, dagslys og begrænsning af problematiske stoffer.

Området

Familievenlige Jerlev tæt ved Ødsted
Jerlev er en lille lokal by med 700 indbyggere, beliggende sydvest for Nørre Vilstrup og Vejle. Byen er beliggende tæt op ad Ødsted.

Jerlev har et godt foreningsliv med mange aktiviteter, såsom cykelløb, julemarked, og meget andet.

Få mere information om Ødsted og Jerlev her

Boliger i skøn natur
Skovene i Vejle byder på store naturoplevelser. Til højdepunkterne hører bl.a. Vejle Ådal, Grejsdalen og Munkebjergskoven med de stejle skrænter.
Også Kongens Kær er værd at nævne, et enestående vådområde på over 100 hektar. Her kan man via stier og broer iagttage det flotte landskab samt det rige fugleliv.

Vejle – et centralt shoppingmekka
Med en livlig bymidte, mange butikker og flotte bygninger er Vejle en stor handelsby, der byder på både ny arkitektur, kunst og alternative byrum. Vejle er den første by i Danmark, der fik sin egen officielle arkitekturpolitik, som sætter standarden for byudvikling.

Mange seværdigheder i Vejle og omegn
Forholdsvis tæt på Jerlev finder du Lalandia Feriecenter, Givskud Zoo, Legoland Billund Resort og den gamle kongeby Jelling med de to gravhøje og Jellingestenen. Det samlede monument i Jelling er optaget på UNESCO’s verdensliste. Ved monumentet ligger det nye udstillingscenter Kongens Jelling.

Nærmeste by Vejle C 13 min
Motorvej E45 14 min
Skole Ødsted Skole 4 min
Indkøbsmulighed Min Købmand Jerlev 2 min / Dagli'Brugsen Ødsted 4 min
Daginstitution Jerlev Børnehave 2 min
Offentlig transport Bus stop 2 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Græsmarken består af 72 energivenlige moderne række- og dobbelthuse i størrelsen 85, 95 og 105 m² – alle i et plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører redskabsrum, dejlig have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til entreen.

Husene har murede facader og gavle af moderne råhvide mursten med brune nuancer samt sort sadeltag med 25 graders hældning. Stern af træ i farven antracit og mindre hvidmalet udhæng af træ.

Husene er monteret med moderne træ/alu vinduer og døre (Auraplus 3-lags vinduer) i mørk farve udvendig og hvid indvendig i. Sålbænke under vinduespartierne er udført i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene fremstår smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne, lyse og indbydende boliger
Alle række- og dobbelthuse er lyse og venlige, med hvide glatte lofter og vægge. Store vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre, bryggers, badeværelse og brus med lækre klinkegulve i neutral mørkegrå. Alle døre i glat hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme er muret og vandskuret i hvid. Vægge mod gulv er afsluttet med hvide glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Køkken, bad, bryggers og soveværelse med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven ’rustik skifer’ med rummelige stålvaske. Stænkplade bag kogepladen for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i brusenichen.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer i køkken medfølger og er i god anerkendt kvalitet. Ovn er indbygget i højskab. Der er forberedt til montering af vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, som lejer selv medbringer.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad og bryggers, samt ved ventilation på loft. I køkken er der spots i overskabene.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt tomrør til ladestation for el-køretøj.

Sundt indeklima og behagelig gulvvarme
Der er gulvvarme i hele rækkehuset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via varmepumpe, luft til vand.

Udvendig forefindes der stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Græsmarken‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Græsmarken.