Vi har rammerne for et godt liv

Futurum Bolig har et stort antal kvalitetshuse og rækkehuse til udlejning i hele Danmark, primært i Trekantområdet og på Fyn. Vi passer godt på vores huse, lejere og omgivelserne. Vi vedligeholder bygninger, holder fællesarealer pæne og skaber rammerne for trivsel og komfort.

Vi har egne ejendomsadministratorer, teknikere og viceværter sikrer, at gartnere, rengøringspersonale og håndværkere servicere og vedligeholder bygninger og omgivelser efter høje standarder.

Samtidig yder vi en høj personlig service til dig, som bor hos os, og udviser ordentlighed. Vi ser det som en af vores fornemste opgaver at opfylde dine behov, så du bliver boende hos os i mange år og anbefaler vores lejemål videre til andre.

Vi ønsker at skabe gode forhold i og omkring vores boliger for alle, der bor hos os. Herunder kan du møde nogle af vores lejere og læse deres oplevelse af at bo hos os.

Kurt Lynge Rasmussen bor sammen med sin kone i et af de 22 velholdte rækkehuse i Odense på Herluf Trolles Vej, som administreres af Futurum. Her har de boet siden 2006.

”Da vi flyttede ind, var der en anden ejer af rækkehusene, og Futurum overtog først administrationen af husene for nogle år siden. Vi har oplevet, at det har kørt upåklageligt, lige siden Futurum kom ind i billedet. Futurums medarbejdere agerer hurtigt, når der er store eller små udfordringer. Vi har fået skiftet komfur og køleskab, og det har Futurum været hurtige til,” fortæller Kurt Lynge Rasmussen og tilføjer, at der også er hurtig responstid ved de mindre ting som en dryppende vandhane.

Kurt og hans kone nyder en pensionisttilværelse i rækkehuset, hvor de især er glade for haven, der hører til huset:

”Haven bruger vi rigtig meget. Der er også nogle fine fællesarealer, som især er populære blandt børnefamilierne. Vi har også en hyggelig tradition, som går ud på, at flaget bliver hejst, når en af beboerne i vores område har fødselsdag.”