Idas Have

Ryslinge, Faaborg-Midtfyn

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har en enkelt ledig bolig på nuværende tidspunkt.
Du kan læse mere om boligen længere nede på siden - kontakt os gerne for en fremvisning!

Tilmeld dig ejendommens interesseliste og få direkte besked, når der er ledige boliger mv.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

44
ANTAL BOLIGER
1
LEDIGE BOLIGER
2023
BYGGEÅR

Energivenlige og moderne rækkehuse i Ryslinge

Velkommen til Idas Have i attraktive Ryslinge øst for Ringe på Midtfyn.

Idas Have består af 44 rækkehuse i størrelserne 85 m² (3-værelses), 95 m² (3- og 4-værelses), 105 m² (4-værelses) og 115 m² (4-værelses).

Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand. Kontakt os gerne for yderligere information om, hvilke hunderacer der kan gives tilladelse til.

Husene er opført af det anerkendte byggefirma Milton Huse A/S.

Bebyggelsen forventes at få en DGNB-bæredygtighedscertificering, som sikrer gennemtænkte løsninger i hele byggeriet.

Udover vores flotte boliger i Ryslinge, har vi også andre boliger, se mere her


Området

Ryslinge – Et liv i fællesskaber
Ryslinge med landsbyerne Fjellerup og Lørup har ca. 2.300 indbyggere.
Ryslinge er centralt placeret på Midtfyn med mange gamle kulturinstitutioner, et rigt foreningsliv og omgivet af dejlig natur.
Der er 3 km til Ringe og motorvejen samt kun 25 minutter til Storebælt, Svendborg og Odense.
I Ryslinge finder du flere dagligvareforretninger, børnehaver, folkeskole, friskole og Danmarks smukkeste høj-/efterskole.

Her er teater, sangkor, billedskole, idrætsforeninger og mange andre kulturtilbud. Lige uden for byen er der flot natur med store skove, herregårdsmarker og rige muligheder for gode cykel-/vandreture.

Naturen lige uden for døren
I Ryslinge er man overalt tæt på naturen.
Lige vest for byen ligger Ryslinge Skulpturpark, hvor man kan gå en tur og samtidig nyde de udstillede skulpturer. Og med udgangspunkt i parken kan man ad stier komme rundt i det nære lokalområde. Den omgivende natur kan også udforskes fra cykel via små hyggelige veje.

Tæt på Ryslinge ligger Ravnholt, som er et af Fyns største godser. Her er året rundt alle muligheder for store naturoplevelser. Specielt det naturgenoprettede Lindkær, der er blevet en spændende fuglelokalitet.

Central placering
Med sin beliggenhed tæt ved motorvejen er Ryslinge et spændende og centralt sted at bosætte sig. Her er kort afstand til Ringe, som er en god handelsby, der ligeledes kan nås på cykel via oplyst cykelsti. Både Odense og Svendborg er kun en kort køretur væk.

Attraktiv beliggenhed for børnefamilier
Her er både børnehave og skole inden for gå- og cykelafstand, hvilket giver en tryg vej til skole for de mindste. Derudover er der kort afstand til Ryslingehallen, hvor man bl.a. finder boldklub, gymnastikforening, tennisklub m.v.

Nærmeste by Ringe C 5 min
Motorvej Svendborgmotorvejen 5 min
Skole Ryslinge Friskole & Tre Ege Skolen Ryslinge 1 min
Indkøbsmulighed Spar 2 min / Dagli’ Brugsen 4 min
Daginstitution Børnehaven Eventyrhuset 1 min
Offentlig transport Bus stop 2 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 44 energivenlige og moderne kvalitetsrækkehuse i størrelserne 85, 95, 105 og 115 m² – alle i ét plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Alle boligerne har selvstændige grundstykker. Til hvert hus hører egen parkering, stort redskabsrum, dejlig have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til boligens entré, hvor der er niveau fri adgang. Haven er omkranset og lukket af ligusterhæk.

Husene er beliggende på to lukkede vænger, hvorfor der er begrænset med trafik, og børn kan derfor trygt slippes løs og finde legekammerater i den nye bebyggelse. Hunden kan ligeledes luftes på de etablerede stier i området.

Husrækkerne er udført med murede facader af moderne, lys beige mursten og sort sadeltag med 25 graders hældning. Stern af træ i farven antracit og mindre, hvidmalet udhæng af træ.

Husene har moderne træ/alu vinduer og døre (3-lags vinduer) i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle husene er indrettet lyse og venlige med hvide, glatte lofter og vægge. Store, oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Opholdsrum (køkken/alrum/stue) med store vinduespartier på flere sider for maksimalt lysindfald. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entré, bryggers, badeværelse og brus udført med lækre klinkegulve i lys grå. Alle døre i glat, hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Murede vindueskarme og vandskuret i hvid. Vægge mod gulv afsluttet med hvide, glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Alle boliger er med bryggers med bordplade og vask. Boligens badeværelse ligger i forbindelse med bryggerset. Køkken, bad, bryggers og soveværelse har moderne moduler i glat, hvid afslutning og med linjegreb i farven antracitgrå. Bordplader i praktisk laminat i farven ’rustik skifer’ med rummelige stålvaske. Stænkplade bag kogepladen for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet, herunder integreret køl/frys, integreret opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn i højden med pyrolyse-teknologi. Der medfølger ligeledes vaskemaskine og tørretumbler placeret i bryggers.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad og bryggers samt ved ventilation på loft. I køkken er der spot i overskabene.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt tomrør til ladestation for el-køretøj.

Sundt indeklima og gulvvarme
Der er gulvvarme i hele huset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Udvendigt forefindes der stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Idas Have‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Idas Have.