Idas Have

Ryslinge, Faaborg-Midtfyn

UDLEJNINGSSTATUS:

Byggeriet er i fuld gang, og udlejningen er startet!
Se herunder hvilke huse der stadig er ledige.

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked, når der afholdes Åbent Hus m.v.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

44
ANTAL LEJEMÅL
11
LEDIGE BOLIGER
2023
INDFLYTNING

Åbent Hus

SØNDAG DEN 1. OKTOBER KL. 11-12

Vi åbner op for vores flotte prøvehuse:

Sivmose 1 (95 m² – 4 vær.)
Sivmose 4 (105 m² – 4 vær.)

Alle er velkommen til at kigge forbi!

Nye energivenlige og moderne rækkehuse udlejes i Ryslinge

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde nye boliger til leje i attraktive Ryslinge øst for Ringe på Midtfyn.

Projektet er døbt Idas Have.

Vi tilbyder indflytning fra den 1. september 2023.
Huslejen begynder ved 8.495,- ekskl. forbrug til el, varme, vand og spildevand.
Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand.

Idas Have består af 44 rækkehuse i størrelserne fra 85 m² (3 værelses), 95 m² (3 & 4 værelses), 105 m² (4 værelses) og 115 m² (4 værelses).

Husene opføres af det anerkendte byggefirma Milton Huse A/S.

Byggeriet planlægges med DGNB-bæredygtighedscertificering, som sikrer gennemtænkte løsninger i hele byggeriet.

Udover vores flotte boliger i Ryslinge, har vi også andre boliger på vej, se mere her

Området

Ryslinge – Et liv i fællesskaber
Ryslinge med landsbyerne Fjellerup og Lørup har ca. 2.300 indbyggere.
Ryslinge er centralt placeret på Midtfyn med mange gamle kulturinstitutioner, et rigt foreningsliv og omgivet af dejlig natur.
Der er 3 km til Ringe og motorvejen samt kun 15 minutter til Storebælt, Svendborg og Odense.
I Ryslinge finder du flere dagligvareforretninger, børnehaver, folkeskole, friskole og Danmarks smukkeste høj/efterskole.

Her er teater, sangkor, billedskole, idrætsforeninger og mange andre kulturtilbud. Lige uden for byen er der flot natur med store skove, herregårdsmarker og rige muligheder for gode cykel/vandreture.

Naturen lige uden for døren
I Ryslinge er man overalt tæt på naturen.
Lige vest for byen ligger Ryslinge Skulpturpark, hvor man kan gå en tur og samtidig nyde de udstillede skulpturer. Og med udgangspunkt i parken kan man ad stier komme rundt i det nære lokalområde. Den omgivende natur kan også udforskes fra cykel via små hyggelige veje.

Tæt på Ryslinge ligger Ravnholt, som er et af Fyns største godser. Her er året rundt alle muligheder for store naturoplevelser. Specielt det naturgenoprettede Lindkær, der er blevet en spændende fuglelokalitet.

Central placering
Med sin beliggenhed tæt ved motorvejen er Ryslinge et spændende og centralt sted at bosætte sig. Her er kort afstand til Ringe, som er en god handelsby, og ligeledes kan nås på cykel via oplyst cykelsti. Både Odense og Svendborg er kun en kort køretur væk.

Attraktiv beliggenhed for børnefamilier
Her er både børnehave og skole inden for gå- og cykelafstand, hvilket giver en tryg vej til skole for de mindste. Derudover er der kort afstand til Ryslingehallen, hvor man bl.a. finder Boldklub, Gymnastikforening, Tennisklub m.v.

Nærmeste by Ringe C 5 min
Motorvej Svendborgmotorvejen 5 min
Skole Ryslinge Friskole & Tre Ege Skolen Ryslinge 1 min
Indkøbsmulighed Spar 2 min / Dagli’ Brugsen 4 min
Daginstitution Børnehaven Eventyrhuset 1 min
Offentlig transport Bus stop 2 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Bebyggelsen vil bestå af 44 energivenlig og moderne kvalitetsrækkehuse i størrelsen 85, 95, 105 og 115 m² – alle i et plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Alle boligerne opføres på selvstændige grundstykker. Til hvert hus hører egen parkering, stort redskabsrum, dejlig have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til boligens entre, hvor der udføres niveaufri adgang. Haven omkranses og lukkes af ligusterhæk.

Husene er beliggende på to lukkede vænger, hvorfor der er begrænset med trafik, og børn kan derfor trygt slippes løs og finde legekammerater i den nye bebyggelse. Hunden kan ligeledes luftes på de etablerede stier i området.

Husrækkerne udføres med murede facader af morderne lys beige mursten og sort sadeltag med 25 graders hældning. Stern af træ i farven antracit og mindre hvidmalet udhæng af træ.

Husene monteres med moderne træ/alu vinduer og døre (3-lags vinduer) i mørk farve udvendig og hvid indvendig i. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle husene indrettes lyse og venlige, med hvide glatte lofter og vægge. Store oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Fælles opholdsrum (køkken/alrum/stue) indrettes med store vinduespartier på flere sider for maksimalt lysindfald. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med lækre klinkegulve i lysgrå. Alle døre i glat hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Alle boliger indrettes med bryggers med bordplade og vask. Boligens badeværelse ligger i forbindelse med bryggerset. Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne moduler i glat hvid afslutning og med linje greb i farven antracit grå. Bordplader i praktisk laminat i farven ’rustik skifer’ med rummelige stålvaske. Stænkplade bag kogepladen, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet herunder integreret køl/frys, integreret opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn i højden med pyrolyse-teknologi. Der medfølger ligeledes vaskemaskine og tørretumbler placeret i bryggers.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad og bryggers, samt ved ventilation på loft. I køkken er der spot i overskabene.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt tomrør til ladestation for el-køretøj.

Sundt indeklima og gulvvarme
Der er gulvvarme i hele huset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Idas Have‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Idas Have.