Blomsterengen

Store Heddinge, Stevns

UDLEJNINGSSTATUS:

Byggeriet er i fuld gang, og vi har netop opdateret hjemmesiden med plantegninger, huslejepriser, 3D billeder m.v.

Udlejningen af boligerne i etape 1 starter ultimo maj 2024.

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked herom.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

92
ANTAL BOLIGER
2024
INDFLYTNING

Nye lyse og venlige rækkehuse og lejligheder udlejes i Store Heddinge

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde nye boliger til leje i attraktive Store Heddinge syd for Køge Bugt på Østsjælland.

Projektet er døbt Blomsterengen.

Vi tilbyder indflytning fra følgende datoer:

Etape 1: 15. december 2024
Etape 2: 1. oktober 2025

Oversigtskort over etape 1 og etape 2 kommer snarest.

Udover huslejen betales forbrug til el, varme, vand og spildevand direkte til forsyningsselskaberne.
Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Blomsterengen består af 68 rækkehuse og 24 lejligheder i størrelserne 85 m² (3-værelses), 95 m² (3-værelses), 105 m² (4-værelses) og 115 m² (4-værelses).

Husene opføres af det nyetablerede Kronhusene, der er et samarbejde mellem Niam og det anerkendte byggefirma Milton Huse.

Byggeriet planlægges med DGNB Guld certifikat, som sikrer en høj standard for bæredygtighed i byggeriet.

Udover vores flotte boliger i Store Heddinge, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

Store Heddinge – en spændende by med historie
Store Heddinge er Stevns’ hovedby med ca. 3.650 indbyggere og er beliggende mellem Rødvig Stevns i syd og Strøby Egede i nord samt 24 km syd for Køge. Store Heddinge er en dejlig by med en spændende historie. Flere af husene er bygget af kalk fra Stevs Klint, og byen rummer flere historiske vartegn som f.eks. kirken, vandtårnet og det gamle tinghus. Det meste i byen er samlet centralt, så det er let at gå eller cykle til alt.

I Store Heddinge finder du en hyggelig bymidte med et bredt udvalg af butikker samlet omkring byens gågade og torv. I byen er der ligeledes flere dagligvareforretninger, børnehaver, folkeskole og en ungcafé for unge fra 7. klassetrin til 18 år. Her er Snurretoppen, hvor du kan gå i biografen, til koncert eller kunstudstilling, bibliotek, svømmehal, sportshal og mange andre fritids- og kulturtilbud. Byen har flere smukke og grønne områder, f.eks. den nye skulpturpark, som er oplagt til en dejlig picnic og leg med børnene.

Historie og natur går hånd i hånd
Kun 5 km uden for Store Heddinge finder du Stevns Klint, som er en del af UNESCOs Verdensarv. Klinten rejser sig 41 meter op over havets overflade og er det bedste sted i verden at se sporene efter asteroiden, der udryddede dinosaurerne og mere end halvdelen af alle arter på jorden for 66 mio. år siden. Dyk ned i historien på oplevelsescentret Stevns Klint Experience, nyd den unikke natur på en gåtur på Trampestien, lad dig forundre af den delvist nedstyrtede Højerup Gamle Kirke, som knejser på den yderste klintekant og nyd udsigten fra Stevns Fyr 69 meter over havet.

Er du historieinteresseret, kan du besøge Koldkrigsmuseum Stevnsfort. Stevnsfort var en vigtig brik i Danmarks og NATOs forsvar under Den Kolde Krig og var bemandet helt frem til år 2000. På en guidet tur får du adgang til de 1,7 km lange gange og underjordiske rum, der er hugget ud i kalken af Stevns Klint. På Stevns Folklore Museum kan du lære om elverfolket, Klintekongen og de lokale folklore, overtro og kultur. I området finder du også både Vallø Slot og Gjorslev Slot, der er Danmarks største middelalderslot.

God infrastruktur gør hverdagen nem
Store Heddinge har gode forbindelser med offentlig transport, da byen ligger lige på Østbanen. Det tager kun 7 minutter i tog til Rødvig mod syd og 29 minutter til Køge Station mod nord. Herfra kommer du let med S-tog videre til København. Fra Store Heddinge går der desuden flere busforbindelser til resten af Stevns. Vil du hellere tage bilen, når du både motorvej E20 og E47 på 30 minutter, og Rådhuspladsen når du en time.

Et godt liv for børnefamilien
Fra bebyggelsen er der en kort køretur til både daginstitutioner og skole. Store Heddinge byder på et bredt udvalg af vuggestuer, børnehaver og private pasningstilbud. Store Heddinge Skole er en folkeskole med ca. 570 elever fordelt over 25 klasser og 3 specialklasser. Efter skole kan børnene mødes i SFO, og teenagerne kan hygge sig sammen i byens Ungcafé.

I Store Heddinge er der rig mulighed for at dyrke sport, både til vands og til lands. Stevns byder på alle slags sportsgrene – her er sejlklub og roklub, og kyststrækningen byder på optimale forhold for en tur i kano eller kajak. Til lands kan du dyrke fitness, gymnastik, dans, kampsport, yoga, spille fodbold, golf, hockey, tennis eller håndbold, og du kan gå til ridning og lerdueskydning. Her er aktiviteter for alle!

Nærmeste by Store Heddinge 2 min
Motorvej Sydmotorvejen 30 min
Skole Store Heddinge Skole 5 min
Indkøbsmulighed MENY 3 min / SuperBrugsen 4 min
Daginstitution Børnecentret Rødtjørnen 5 min
Offentlig transport Store Heddinge Station 2 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 92 energivenlige, moderne rækkehuse og lejligheder i størrelserne 85, 95, 105 og 115 m². Rækkehusene bygges i ét plan, og lejlighederne bygges som dobbelthuse med boliger i stueetage og på 1. sal.

Til hver bolig hører et 7 m² stort redskabsrum. Rækkehusene har alle carport samt en ekstra p-plads på egen grund, til lejlighederne findes fælles parkering ved boligerne. Rækkehuse samt lejligheder i stueetagen har flisebelagt gangsti til boligens entre, hvor der udføres niveaufri adgang. Lejlighederne på 1. sal tilgås via udvendig ståltrappe til repos og har herfra niveaufri adgang til boligens entré. Rækkehusene har alle en stor, flisebelagt terrasse samt en mindre have, som omkranses af ligusterhæk. Lejlighederne i stueplan har ligeledes udgang til flisebelagt terrasse.

Bebyggelsen er placeret på et lukket vænge, hvor trafikken er minimal, og udelivet kan nydes i rolige og trygge omgivelser for både voksne og børn. Hunden kan luftes på de grønne fællesarealer i området.

Husrækkerne udføres med murede facader af mursten i nuancer af lys gul, brun og grå. Rækkehusene har sort valmtag med 25 graders hældning samt stern af træ i farven antracit og 42 cm. udhæng. Lejlighederne har 1,5 graders ensidig taghældning med 14 cm. udhæng.

Husene monteres med moderne lavenergi træ/alu vinduer og døre (3-lags ruder) i mørk farve udvendigt og hvid indvendigt. Både entrédør og terrassedør er med ekstra bredde for nem adgang.

Alle materialer anvendt i byggeriet er nøje udvalgt og i høj kvalitet, så husene både er energirigtige, smukke, harmoniske og vil fremstå velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Moderne boliger med dejligt lysindfald
Alle boligerne indrettes lyse og venlige med hvide, glatte lofter og vægge. I alle rum findes store, oplukkelige vinduer og vinduespartier for at sikre et ekstra godt lysindfald. Gulvene er af lys egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre/bryggers, badeværelse og brus udføres med lækre og praktiske klinkegulve i grå. Alle døre er i glat, hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for nem adgang. Væggene afsluttes mod gulv med hvide, glatte fodpaneler.

Stilrent interiør i alle rum
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne skabsmoduler fra HTH i glat, hvid finish og med linjegreb i antracitgrå. Bordpladerne er i praktisk laminat i farven ’mørk metal’ med rummelige stålvaske. Der monteres stænkplade bag kogepladen for nem rengøring. I badeværelset findes vask af formstøbt materiale, væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche. Rækkehusene indrettes desuden med bryggers med bordplade og vask.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet, herunder integreret køle-fryseskab, integreret opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn med pyrolyse-teknologi. Der medfølger ligeledes vaskemaskine og tørretumbler, i lejlighederne placeres disse på badeværelset, i rækkehusene i bryggerset.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad og bryggers samt ved ventilation på loft. I køkkenet er der spot i overskabene. Udvendigt er der etableret lyskilde ved både éntredør og terrassedør. Der er ligeledes lyskilde i redskabsrummet.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt tomrør til ladestation for el-køretøj ved rækkehusene.

Sundt indeklima og gulvvarme overalt
Der er gulvvarme i hele huset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Forbrug direkte til forsyningsselskaberne
Forbrug til varme, el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane på begge sider af rækkehusene samt stuelejlighederne. Ved lejligheder på 1. sal er der stikkontakt på repos.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Blomsterengen‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Blomsterengen.