Ø-husene

Starup, Haderslev

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har netop påbegyndt udlejningen.
Se hvilke boliger der endnu er ledige længere nede på siden.

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked om Åbent Hus m.v.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

80
ANTAL BOLIGER
41
LEDIGE BOLIGER
2024
INDFLYTNING

Åben Byggeplads!

SØNDAG DEN 30. JUNI KL.  

10:00 – 12:00

Opnå fordelagtige lejevilkår – kom og få en snak om dine muligheder!

Vi åbner for vores indrettede prøvehuse på Tåsingevej, område Midt.

Alle er velkommen til at kigge forbi.

Nye lavenergi og moderne rækkehuse udlejes i Starup

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde nye boliger til leje i attraktive Starup øst for Haderslev i Syddanmark.

Projektet er døbt Ø-husene.

Vi tilbyder indflytning 1. september 2024.
Huslejen begynder ved 8.550,- ekskl. forbrug til el, varme, vand og spildevand.
Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand.

Ø-husene består af 80 rækkehuse i størrelserne 85 m² (3-værelses), 95 m² (3-værelses), 105 m² (4-værelses) og 115 m² (4-værelses).

Husene opføres af det nyetablerede Kronhusene, der er et samarbejde mellem Niam og det anerkendte byggefirma Milton Huse.

Udover vores flotte boliger i Starup, har vi også andre boliger på vej, se mere her


DGNB – GULD CERTIFICERING

Ejendommen bygges med henblik på at opnå DGNB – Guld Certificering.
DGNB er en frivillig og vidt udbredt certificeringsordning med udgangspunkt i mere bæredygtige tiltag inden for byggeriet. Som branchestandard er den med til at sikre gennemskuelighed og et fælles sprog.
Certificeringen bygger på FN’s helhedsorienterede tilgang til bæredygtighed som rummer en social, en økonomisk og en miljømæssig dimension.
I Danmark varetages certificeringsordningen af Rådet for Bæredygtigt Byggeri.

Der er opsat konkrete kriterier og evalueringsmetoder, som et byggeri bliver bedømt ud fra. Alle valg og processer i byggeprojektet skal dokumenteres, så der er en sporbarhed i, hvad der er blevet gjort og brugt.
Processen med certificering starter så tidligt som muligt – Langt før opstart af byggeplads. Her laves en screening af projektet baseret på tegningsmateriale og ambitioner for byggeriet. Ud fra forudsætninger og ønsker til det færdige byggeri, kan der opnås enten sølv-, guld- eller platincertificering ved byggeriets afslutning.

Byggeriet opnår bl.a. point på baggrund af, hvordan følgende punkter opfyldes:

Miljømæssig
– Byggematerialernes samlede miljøpåvirkninger (LCA)
– Fokus på at løfte områdets biodiversitet og mikroklima
– Energiforbrug og vandforbrug

Økonomisk
– Levetidsomkostninger (LCC)
– Brugen af langtidsholdbare løsninger, der mindsker udgifter til rengøring, vedligehold og drift
– Fleksibilitet og tilpasningsevne

Social
– Sikring af et godt indeklima med fokus på både luftkvalitet og akustik
– Attraktive udendørsarealer
– Tilgængelighed for alle beboere i udearealer og i boliger

Området

Starup – godt naboskab og skøn natur
Starup er et hyggeligt lokalsamfund med ca. 2.500 indbyggere og er beliggende kun 4 km fra Haderslev. Starup er det oplagte valg til både børnefamilier og seniorer, idet lokalområdet byder på både skole, børnehave, gode indkøbsmuligheder samt et rigt foreningsliv. Med et godt stisystem og cykelsti hele vejen til Haderslev er det både nemt og trygt at lade bilen blive hjemme. Fra Haderslev er der gode pendlermuligheder med bus rundt i landet, og vil du hellere tage bilen, er der kun 10 km til Sydjyske Motorvej.

I Haderslev finder du flere dagligvareforretninger, børnehaver, folkeskole, friskole og høj/efterskoler. Her er dyrehaven, sangkor, billedskole, idrætsforeninger og mange andre kulturtilbud. Lige uden for byen er der flot natur med store skove, slotsparker og rige muligheder for gode cykel- og vandreture.

Smuk natur og gode foreninger i området
I den nordlige ende af Starup ligger Starup Hede og Starup Kirke smukt ud mod Haderslev Fjord. Her er der gode muligheder for dejlige gåture på Camino Haderslev, som strækker sig over heden.

Starup UIF og Starup Kultur- og Idrætscenter byder på sport og begejstring for alle. Her kan du dyrke alverdens sportsgrene som f.eks. håndbold, fodbold, floorball, gymnastik, krolf, linedance, badminton og fitness. Starup Festdage, som afholdes i Bededagene, styrker fællesskabet og sammenholdet i lokalområdet med aktiviteter for unge som gamle.

Perfekt placering for det gode liv
Med sin beliggenhed tæt ved både by og natur er Starup et spændende og godt sted at bosætte sig. Her er kort afstand til Haderslev, som er en god handelsby, der nemt kan nås på cykel. Via motorvejen er Kolding og Aabenraa kun en kort køretur væk.

Attraktiv beliggenhed for børnefamilier
Her er skole og børnehave inden for gå- og cykelafstand via stisystem, hvilket giver en tryg vej for de mindste. Starup-Øsby Skole, som går op til 6. årgang, ligger kun 1 km fra bebyggelsen, og Starup byder desuden på flere børnehaver, hvoraf Troldehaven ligger kun 300 meter nede ad vejen. Derudover tilbyder Haderslev Kommune skolebusser med mulighed for gratis buskort, når de større børn skal fortsætte skolegangen i Haderslev.

Nærmeste by Haderslev C 8 min
Motorvej Sønderjyske motorvejen 14 min
Skole Starup-Øsby Skole 2 min
Indkøbsmulighed Spar 2 min / Føtex 11 min
Daginstitution Troldehaven 1 min
Offentlig transport Busstop 1 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 80 energivenlige samt moderne rækkehuse i størrelsen 85, 95, 105 og 115 m² – alle i et plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Alle boligerne opføres på selvstændige grundstykker. Til hvert hus hører stort redskabsrum, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til boligens entre, hvor der udføres niveaufri adgang. Terrassen omkranses og lukkes af ligusterhæk. Til hver bolig hører en fast, nummereret p-plads placeret med kortest mulig afstand til boligen. Har man to biler, kan den ekstra bil parkeres frit på de fælles p-pladser på det store parkeringsområde, hvor der også er god plads til gæster.

Husene er beliggende på et lukket vænge, hvorfor der er begrænset med trafik, og børn kan derfor trygt slippes løs og finde legekammerater i den nye bebyggelse. Hunden kan ligeledes luftes på de grønne fællesarealer i området. Her etableres blandt andet petanque-bane, legeplads samt et loungeområde med en overdækket pavillon med solsegl, terrasse og faststøbt grill.

Husrækkerne udføres med murede facader af moderne, lys beige mursten og sort valmtag med 25 graders hældning. Stern af træ i farven antracit og mindre udhæng af træ.

Husene monteres med moderne lavenergi træ/alu vinduer og døre (3-lags ruder) i mørk farve udvendigt og hvid indvendigt. Både entrédør og terrassedør med ekstra bredde for nem adgang.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle husene indrettes lyse og venlige med Troldtekt-lofter og filtede, hvide vægge. Store, oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Opholdsrum (køkken/alrum/stue) indrettes med store vinduespartier for maksimalt lysindfald. Gulve af lys egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre/bryggers, badeværelse og brus udføres med lækre klinkegulve i lys grå. Alle døre i glat, hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vægge mod gulv afsluttes med hvide, glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne moduler i glat, hvid afslutning og med linjegreb i farven antracitgrå. Bordplader i praktisk laminat i farven ’mørk metal’ med rummelige stålvaske. Stænkplade bag kogepladen for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche. Boliger på hhv. 95 og 115 m² indrettes desuden med bryggers med bordplade og vask.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet, herunder integreret køl/frys, integreret opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn med pyrolyse-teknologi. Der medfølger ligeledes vaskemaskine og tørretumbler, der placeres enten i bryggers eller badeværelse.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad og bryggers samt ved ventilation på loft. I køkkenet er der spot i overskabene.

Fælles ladeløsning til el-bil
Der vil blive etableret fælles ladeløsning ved hver af de tre fælles parkeringspladser.

Sundt indeklima og gulvvarme
Der er gulvvarme i hele huset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Ø-husene‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Ø-husene.