Sofies Allé

Skårup, Svendborg

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har netop påbegyndt udlejningen.
Se hvilke boliger der endnu er ledige længere nede på siden.

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked om Åbent Hus m.v.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

44
ANTAL BOLIGER
2024
INDFLYTNING

Nye lyse og moderne dobbelthuse udlejes i Skårup

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde nye boliger til leje i attraktive Skårup øst for Svendborg på Sydfyn.

Projektet er døbt Sofies Allé

Vi tilbyder indflytning i etape 1 den 1. december 2024 og i etape 2 den 15. december 2024.

Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – efter nærmere aftale.

Sofies Allé består af 44 dobbelthuse i størrelserne 85 m² (3-værelses), 95 m² (3-værelses), 105 m² (4-værelses) og 115 m² (4-værelses).

Husene opføres af det nyetablerede Kronhusene, der er et samarbejde mellem Niam og det anerkendte byggefirma Milton Huse.

Byggeriet planlægges med DGNB Guld certifikat, som sikrer en høj standard for bæredygtighed i byggeriet.

Udover vores flotte boliger i Skårup, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

Skårup – tæt på både strand og by
Skårup er en lille, hyggelig landsby med ca. 1.800 indbyggere. Byen er beliggende ca. 7 km fra Svendborg centrum, og derudover er der kun godt 3 km til stranden ved Skårupøre. Skårup er et dejligt sted at bosætte sig for både børnefamilier, seniorer, singler og par, idet lokalområdet byder på alle hverdagens fornødenheder som f.eks. skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og en god infrastruktur.

Fra bebyggelsen er du hurtigt på Nyborgvej, der fører dig direkte til Svendborg, og skal bilen blive hjemme, kan du tage bussen – den holder kun 200 meter fra bebyggelsen. Tre regionale ruter mellem Nyborg, Svendborg og Faaborg sikrer gode pendlermuligheder, og to bybusruter bringer dig til de nærliggende landsbyer Øster Åby, Vejstrup, Oure, Lundeborg, Åbyskov og stranden ved Skårupøre. Fra Svendborg er der gode togforbindelser rundt i landet, og vil du hellere tage bilen, er der kun 8 km til Svendborgmotorvejen.

I Svendborg finder du den historiske bykerne, som byder på brostensbelagte gader, gamle huse og en charmerende havn. Byen byder på et væld af caféer, lokale butikker og kunstgallerier, og uanset om du er til de små specialbutikker med unikke fund eller til de mere gængse kædebutikker, så finder du gode shopping muligheder i Svendborg.

Smuk beliggenhed ved Det Sydfynske Øhav
Skårup ligger naturskønt omgivet af smukke landskaber, grønne skove, strande og idylliske øer lige uden for kysten. Det Sydfynske Øhav består af hele 55 øer, småøer og holme og er verdens største oversvømmede istidslandskab. Fra Svendborg kan du året rundt tage på Ø-hop til Skarø, Drejø og Hjortø, som alle byder på smuk natur, et rigt dyre- og planteliv samt børnevenlige badestrande. Vil du opleve de smukke øer og Svendborgsund fra vandsiden, er der rig mulighed for ture til søs på et af de mange gamle sejlskibe eller tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur. Ligeledes byder området på nogle af de bedste farvande til kajakroning, dykning og lystfiskeri.

Er du mere en landkrabbe, er Sydfyn det ideelle udgangspunkt for vandreture, cykling og mountainbiking i de bakkede skove. Fra Skårup er der også kort afstand til hele tre golfklubber – Svendborg Golf Klub, Gudme Golf Klub og Brændeskovgård Golf. I Skårup Idrætsforening, der har til huse i Skårup Kultur- og Idrætscenter, er der mulighed for at gå til alverdens sportsgrene som badminton, tennis, volleyball, gymnastik, fodbold, bordtennis og fitness. Skårup har også både rideklub og bowlingklub.

 Nem hverdag for børnefamilien
Skårup byder på alt det, som får hverdagen til at glide let. Mindre end en kilometer fra ejendommen ligger både vuggestuen Brumbassen og den integrerede institution Østerdalen Skårup Børnehus, som rummer vuggestue og børnehave. Skårup Skole, som går til og med 9. klassetrin, ligger under halvanden kilometer fra bebyggelsen, så transporten klares nemt på cykel. Hverdagens indkøb kan klares i SuperBrugsen, som ligger kun en halv kilometer væk, og skal aftensmaden være nem, findes der flere pizzariaer i byen.

Nærmeste by Svendborg C 11 min
Motorvej Svendborgmotorvejen 10 min
Skole Skårup Skole 4 min
Indkøbsmulighed SuperBrugsen 3 min / Føtex 9 min
Daginstitution Brumbassen 3 min / Østerdalen Skårup Børnehus 4 min
Offentlig transport Busstop 1 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 44 energivenlige og moderne dobbelthuse i størrelserne 85, 95, 105 og 115 m² – alle i ét plan og med et enkelt, moderne og tidløst look.

Alle boligerne opføres på selvstændige grundstykker, hvorpå der også etableres en lille have. Hvert hus har et stort redskabsrum, en carport samt en ekstra p-plads, store flisebelagte terrasser på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til boligens entré, hvor der udføres niveaufri adgang. Grunden omkranses og lukkes af ligusterhæk.

Husene er beliggende på et trygt og roligt vænge i udkanten af Skårup, hvor trafikken er minimal, og børn kan derfor lege trygt på vejen og på de grønne fællesarealer i området.

Dobbelthusene udføres med murede facader af moderne, gråbrune mursten og sort valmtag med 25 graders hældning. Stern bygges af træ i farven antracit, og der laves et mindre udhæng, ligeledes af træ.

Husene monteres med energirigtige træ/alu-vinduer og døre med 3-lagsruder, som sikrer et tæt hus og et lavt varmeforbrug. Vinduesrammer og dørkarme udføres i mørk farve udvendigt og hvid indvendigt. Både entrédør og terrassedør er med ekstra bredde for nem adgang.

Husenes materialer er nøje udvalgt, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle husene indrettes lyse og venlige med lyddæmpende træbetonlofter, hvide, glatte vægge samt med store, oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt i boligen. Opholdsrummene (køkken/alrum og stue) indrettes med store vinduespartier helt til gulv for at sikre et maksimalt lysindfald. Gulve udføres i lys egeplank (laminat) i både opholdsrum og værelser. Entré/bryggers, badeværelse og brus udføres med smukke og praktiske grå klinkegulve. Alle døre har glat, hvid finish og rustfri stålgreb, og de monteres uden dørtrin for optimal adgang. Vægge afsluttes mod gulvet med hvide, glatte fodpaneler.

Interiør i høj kvalitet
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne moduler fra HTH i glat, hvid afslutning og med linjegreb i antracitgrå. Bordpladerne er i praktisk laminat i farven ’mørk metal’ og har rummelige stålvaske. Der monteres stænkplade bag kogepladen for at sikre en nem rengøring. Vasken i badeværelset er af formstøbt materiale. Toilettet er væghængt og fra Ifö Sign, alle armaturer er i høj kvalitet fra tyske Hans Grohe, og i brusenichen er der linjeafløb.

Hvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet, herunder integreret køle-/fryseskab, integreret opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn i højden med Aqua-Cleaning. Der medfølger ligeledes vaskemaskine og tørretumbler, der placeres i entré/bryggers. Alle hvidevarer er fra Electrolux.

Fast og god belysning
Der er etableret spots i bad og bryggers samt i køkkenets overskabe. Ligeledes er der lyskilde ved ventilationen på loftet, i redskabsrummet samt i udhængene ved terrasse og entrédør.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt tomrør til ladestation for el-køretøj ved husets carport.

Sundt indeklima og gulvvarme
Der er gulvvarme i hele huset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning sker via fjernvarme.

Udvendigt monteres der stikkontakt og vandhane.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Sofies Allé‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Sofies Allé.