Nonnedalen

Ringsted

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

28
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2021
BYGGEÅR

Spændende lejeboliger på Nonnedalen i indbydende Ringsted

28 Gårdhavehuse til leje på lukket vænge i ”den røde by”

Med stor fornøjelse kan Futurum tilbyde spændende lejeboliger i tillokkende Ringsted – midt på Sjælland, hvor du nemt kan bringe dig til København. Bebyggelsen er topmoderne, opført i 2021, og området byder på alt, hvad hjertet kan begære.

Nonnedalen består af 28 moderne gårdhavehuse, alle i størrelse på 115 m² i ét plan med eget vognly og godt redskabsrum med fast gulv, have og stor flisebelagt terrasse foran og bag boligen afskærmet af flot læmur.

Husene er opført af det velrenommeret byggefirma Milton Huse A/S.

Der kan opnås tilladelse til ét husdyr pr. husstand – én kat eller én hund.


Området ved Nonnedalen

Lukket vænge
Vores gårdhavehuse på Nonnedalen er opført på fredeligt vænge i den ”røde by” beliggende i vestlig retning for Ringsted.

Ringsted
Ringsted er en større provinsby på Midtsjælland med ca. 34.200 indbyggere i Ringsted Kommune. Ringsted hører under Region Sjælland.
Byen er desuden gennemskåret af Motorvej E20, som adskiller det centrale og sydlige Ringsted fra den nordlige bydel Benløse. Ringsted har centrale jernbane- og motorvejsforbindelser til København, Storebæltsbroen og adskillige andre steder på Sjælland. Til København er der 58 km, 16 til Sorø, 24 til Næstved, 26 til Køge, 32 til Roskilde, 34 til Holbæk og 45 km til Korsør.

Transport og infrastruktur
Ringsted Station ligger på Hovedbanestrækningen, hvor der er direkte togforbindelser til København, Odense og Trekantområdet samt Esbjerg og Aalborg for den sags skyld. Du kan også benytte Danmarks første højhastighedsbane fra Ringsted over Køge til København.

Fra stationen afgår desuden adskillige busser, der både kører i selve byen, men også til omkringliggende områder og byer som Holbæk og Haslev.

Vestmotorvejen løber igennem den nordlige del af byen mellem Benløse og selve Ringsted. Både afkørsel 35 og 36 er til Ringsted. De to omfartsveje Nordre Ringvej og Østre Ringvej leder tung trafik uden om centrum.
Ringsted Flyveplads er en flyveplads lidt sydøst for byen. Den benyttes af Midtsjællands Motorflyveklub og af fly, der flyver under visuelflyvereglerne.
Ringsted Sygehus ligger i den nordlige ende af byen.

Muligheder og seværdigheder
Midtsjællands Gymnasium og Zealand Business College tilbyder ungdomsuddannelser som STX, EUX, HHX og HTX.
Ringsted rummer flere sportsforeninger.
Håndboldklubben TMS Ringsted spiller deres hjemmebanekampe i Håndboldligaen i Ringsted-Hallen med plads til 1.600 tilskuere. I 2007 blev den bygget sammen med Ringsted Svømmehal.
Ringsted Idrætsforening har over 2.000 medlemmer og tilbyder adskillige idrætsgrene. Atletikafdelingen har til huse på Ringsted Atletikstadion, som er en del af Ringsted Sportscenter.
Fodboldkampe bliver spillet på Ringsted Stadion, der har plads til 5.000 tilskuere. Herreholdet spiller for tiden i Sjællandserien, og klubben har en bred ungdomsafdeling.

Ringsted Outlet
Danmarks eneste rigtige outletby, tro mod det originale outletkoncept, som det kendes fra udlandet. Der er i dag 48 mærkevareoutlets og 2 restauranter. Butikkerne drives af de enkelte mærkevareproducenter, som sælger deres overskydende varelagre fra indeværende eller tidligere sæsoner direkte til forbrugerne – med besparelser op til 70% under prisen i den normale detailhandel.

Nærmeste by København C 52 min
Motorvej E20 5 min
Skole Sct. Joseph Skole 6 min
Indkøbsmulighed Føtex 5 min
Daginstitution Tinsoldaten 6 min
Offentlig transport Station 5 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen på Nonnedalen i Ringsted består af 28 energivenlige og nydelige gårdhavehuse – alle i et plan på 115 m², tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen indkørsel med p-plads, carport, redskabsrum, græssået have, stor flisebelagt terrasse med læmur og flisebelagt gangsti til entréen.

Facader af røde mursten fra Wienerberger og sadeltag med 25 graders hældning udlagt med flotte, røde vingetegl, model Gammel Dansk fra Monier. Opmurede gavle og mindre udhæng.

Husene er monteret med moderne træ/alu vindues- og dørpartier fra Rationel med 3 lag glas, hvid inde og mørkegrå ude. Sålbænke udført af skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst gårdhavehus
Husene er indrettet lyse og venlige. Store vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Der ses hvide, glatte vægge og lofter i hele boligen.

Lyse gulve i køkken/alrum, stue og værelser af laminat som egeplank. Entré, bryggers, badeværelse og brus er udført med store, lækre klinkegulve i mørkegrå.

Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vindueskarme er muret og vandskuret i hvid. Vægge mod gulv afsluttet med hvide glatte fodpaneler.

Gårdhavehus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelser er monteret med moderne HTH-moduler i glat, hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelige stålvask. Stænkplade bag kogesektion for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, lejer medbringer selv disse.

Lysinstallation med spot i bad, bryggers/entré. Desuden spot i overskabe i køkken.

I hele rækkehuset er der gulvvarme, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Udvendigt er der monteret stikkontakt og vandhane samt lampe ved entredør.

Der er postkasse ved boligen.

Forbrug til el, vand og varme afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning sker via fjernvarme.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Nonnedalen‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Nonnedalen.