Sellerihaven

Agedrup, Odense NØ

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har nogle enkelte ledige boliger på nuværende tidspunkt.
Se mere herom længere nede på siden.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

34
ANTAL BOLIGER
2
LEDIGE BOLIGER
2021
BYGGEÅR

Spændende lejeboliger på Sellerihaven i Bullerup ved Agedrup.

Hos Futurum tilbyder vi moderne lejeboliger beliggende i Bullerup ved Agedrup. Bebyggelsen er topmoderne og beliggende i nyt attraktivt byområde nordøst for Odense.

Med indkørsel fra Lunden i Bullerup, er der på Sellerihaven opført 34 moderne rækkehuse på selvstændige grundstykker med egen indkørsel med plads til to køretøjer, redskabsskur, mindre have med terrasse foran og bagved boligen.

Husene er opført af det velrenommerede byggefirma Milton Huse.

Der kan opnås tilladelse til ét husdyr pr. husstand – én kat eller én hund.


Området

Bullerup – og Agedrup, som er vokset sammen med Bullerup – ligger i det nordøstlige Odense, tæt ved Odense Fjord og langs landevejen mod Kerteminde. Det særlige ved området er, at man kan bo i landlige omgivelser og samtidig have kort afstand til både by- og kulturlivet i centrum og naturen omkring Odense Å og Odense Fjord. Ræveskoven, Vejrup Å, flere små vandløb og mange rekreative stier inviterer til gåture og naturoplevelser.

I området findes dagligvarebutikker, skoler, idrætsforening,  rideklub, sportshal, svømmehal og sundhedshus, samt en aktiv beboerforening, Agedrup Sogn Beboerforening, der bl.a. arrangerer Skt. Hans fest, hvor ca. 1.000 deltager, juletræstænding, fastelavn og en årlig affaldsindsamling. Beboerne er meget aktive, og i 2017 deltog Bullerup og Agedrup i ”Borgerne Bestemmer”, hvor borgerne stemte om anvendelse af 200.000 kr. til projekter i bydelen.

Nærmeste by Odense C 15 min
Motorvej E20 11 min
Skole Skole 5 min på cykel
Indkøbsmulighed Dagligvarebutik 2 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen i Bullerup består af 34 energivenlige og nydelige rækkehuse. 11 på 85 m², 15 på 95 m² og 8 på 105 m², alle i et plan, tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen have, stor flisebelagt terrasse, indkørsel med plads til to køretøjer, flisebelagt gangsti til entreen og et godt fritliggende udhus på 7 m² med fast gulv.

Facader af lys grå moderne mursten og sort afvalmet sadeltag med 25 graders hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve. Husene er monteret med moderne vinduer i træ/alu, med 3-lags glas i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så bebyggelsen vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Rækkehuse med fine detaljer

Husene er udført med stort åbent køkken/alrum med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. Stænkplade i glas bag kogeplade for praktisk rengøring. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelig stålvask.

Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Store børneværelser. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle udlagt med laminatgulv eg-plank.

Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidlakeret træværk og glatte hvide døre monteret med stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskurede vindueskarme i hvid.

Hvidevarer som ovn, induktionskogeplade, emhætte og opvaskemaskine medfølger i anerkendt kvalitet. Ovn er med pyrolyse teknologi. Derudover skal lejer også selv medbringe eget køle-/fryseskab.

Lækre materialevalg
Entre/bryggers udlægges med store klinker i farven antracit. Faste skabe med bordplade fra HTH. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler som lejer selv har med.

Endvidere kan nævnes at der findes aflukket teknikskab og loftslem til eget loftrum.

Badeværelset udlægges også med store klinker i farven antracit. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Ifö toilet, og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter fra Hans Grohe.

Designafløbsrende i bruseniche. Fast badmiljø fra HTH med håndvask og spejl.

Hele husets klima styres trådløst med gulvvarme i alle rum, samt lydisoleret varmegenvindingsanlæg. Lysinstallation med spot i bad, bryggers og entre. Der udføres udvendig vandhane og der er postkasse ved boligen.

Boligerne opvarmes med fjernvarme

FORBEHOLD FOR RETTELSER. BILLEDER ER MODELFOTOS

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Sellerihaven‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Sellerihaven.