Golfparken

Ringe

UDLEJNINGSSTATUS:

Byggeriet er fuldført, og vi har udlejet alle boligerne i bebyggelsen.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

34
ANTAL LEJEMÅL
2
LEDIGE BOLIGER
2021
INDFLYTNING

Spændende lejeboliger i indbydende Ringe by

– 34 rækkehuse i nybyggerkvarteret Golfparken

Futurum kan tilbyde nye huse til leje på lukket vænge, beliggende vest for Ringe Sø og med golfbane som nærmeste nabo.

Bebyggelsen består af 34 topmoderne rækkehuse opført i 2021. Størrelser på 95 m², 103 m² og 105 m² – alle i ét plan som 4 vær. og med eget godt redskabsrum, have og flisebelagt terrasse foran og bag boligen. 21 af boligerne i den nordlige del af bebyggelsen udføres med egen carport.

Husene er opført af det velrenommerede byggefirma Milton Huse A/S

Der kan gives tilladelse til ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Udover vores flotte boliger i Ringe på Fyn, har vi også andre ledige boliger, se mere her

Området ved Golfparken i Ringe

Lejeboliger i dejlige naturomgivelser
Du kan opholde dig i de rekreative, grønne arealer, der grænser op til rækkehusene. Her er stisystem til Ringe Sø og videre ind til bymidten. Midtfyns Golfklub ligger vel nærmest i baghaven, så det er også en mulighed.

Hurtig til motorvej og tæt på Odense
Med kort afstand til motorvejsafkørsel er det nemt at komme fra og til Ringe på Fyn. Odense kan i bil nås på 20 min. Med Svendborgbanen er der forbindelse til resten af Danmark, ligesom der med busrute er forbindelse til Odense, Svendborg, mv.

Ringe for alle
Ringe har ca 6.200 indbyggere og der i de sidste mange år blevet arbejdet med udvikling af by- og handelsliv, som en del af en større kommunal strategi for Ringe. Der er virkelig meget at byde på i Ringe på Fyn, bl.a. gode arbejdspladser, aktive idrætsforeninger, skoler, SFO og fritidsklubber. Desuden svømmehal, idrætshal, bibliotek, indkøb og dagligvarebutikker – og meget mere. Her er kort sagt gode rammer for alle – i en forstad til Odense på Fyn.

Folkeskoler og fritid
Nordagerskolen har 565 elever fordelt på 0 til 9 klassetrin. I sydbyen findes Tingagerskolen som har 515 elever fordelt på 0 til 10 klassetrin idet byens 10-klasser er samlet her. Desuden har byen Ringe Fri- og Efterskole der er en af landets ældste kombineret fri- og efterskole. Den har 133 elever i efterskolen og 185 elever i friskolen.

Fritid i Ringe kan bruges på Fodbold, Håndbold, gymnastikforening med atletik, vandgymnastik, svømning og krocket.

Desuden findes Ringe svømmeklub, Ringe badmintonklub og Midtfyns volleyball klub.

Spejdergrupper som Grønne og blå spejdere er også en mulighed.

Velkommen til Ringe!

Nærmeste by Odense C 25 min
Motorvej Svendborgmotorvej 5 min
Skole Nordagerskolen 2 min
Indkøbsmulighed SuperBrugsen 4 min / LIDL 5 min
Daginstitution Tinghøj Børnehave og vuggestue 5 min
Offentlig transport Ringe station 4 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen på Golfparken i Ringe består af 34 energivenlige og nydelige rækkehuse. Huseneeer opført i klynger med to eller tre boliger.

Nordlige bebyggelse
Her kan vælges mellem en bolig på 95 m² eller en bolig på 103 m² – begge som 4 vær. – med egen have og flisebelagt terrasse, godt redskabsrum med fast gulv og egen carport ved boligen.
Facaderne er her lyse mursten af typen Randers Tegl RT 102 Lucca. Sort tagpap med listedækning og taghældning på 1,5 gr.

Sydlige bebyggelsen
Her findes boliger på 105 m² som 4 vær med egen have og flisebelagt terrasser for og bag boligen, godt redskabsrum med fast gulv. Facaderne i denne bebyggelser er mørke mursten af Royal Ghost fra Egernsund Tegl. Taghældningen på 17,5 grader, og husene fremstår derved markant som en bolig i to etager.

Alle boligerne i hele bebyggelsen er monteret med moderne træ/alu vindues- og dørpartier med 3-lags glas, hvid inde og mørke ude. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skiffer. Arkitekt tagrender i blank zink.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Husene indrettes lyse og venlige. Store vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Der ses hvide glatte vægge og lofter i hele boligen.

Lyse gulve i køkken/alrum, stue og værelser af laminat som eg plank. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med store lækre klinkegulve i mørkegrå.

Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelig stålvask. Stænkplade bag kogesektion, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Toilet fra Ifö Sign gulvmonteret, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Kogesektion, ovn med pyrolyse teknologi, samt køle-/fryseskab. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, som lejer selv har med.

Lysinstallation med spot i bad og bryggers.
Desuden spot i overskabe i køkken.

Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt lampe ved entredør.

Forbrug til el og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning fra fjernvarme.

Bemærk at der på siden er tale om anvendelse af modelfotos. Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Golfparken‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Golfparken.