Sammen investerer
vi i fremtiden

Futurum er
gazellevirksomhed 2021

Vi har rammerne for et godt afkast

Vil du investere i ejendomsprojekter i høj kvalitet i nye attraktive områder, så har du muligheden hos os. Vi tilbyder nøje udvalgte placeringer og samarbejder med anerkendte partnere, som skaber førsteklasses resultater og bygger på ordentlighed og omhu.

Det sikrer dig værdi i din ejendomsinvestering nu og fremover.

Du får samtidig alle de ydelser, der gør din investering stærk. Vi er med 360° rundt om din investering og sørger for optimal driftsøkonomi og boligværdi.

Vi har meget tilfredse lejere og har 100 % udlejet, allerede før lejemålene står klar. Kontakt os og hør mere om rammerne for et godt afkast.

Futurum Invest samarbejder med:

MILTON HUSE | ARTHA KAPITALFORVALTNING | NIAM | KEYSTONE | KINNERTON | KONCENTON | SF MANAGEMENT | RUBIK | IMBRO | SØM | COBRICKS | FORMUEPLEJE | YBH HOLDING

Du investerer. Resten klarer vi

Vi er med hele vejen rundt om din investering og tilbyder alt, hvad der hører til et succesfuldt ejendomsprojekt.

Din investering arbejder i førsteklasses boligprojekter i særligt udvalgte områder med stor tilflytning. Vores lejemål er 100 % udlejet, allerede før boligerne står klar, og vi har meget tilfredse lejere. Det sikrer dig et hurtigt afkast.

Vi sørger samtidig for en god driftsøkonomi og passer godt på alle bygninger og boliger. Det skaber værdi i din investering nu og i fremtiden.

Din investering bor godt hos os. Vi tager vare på hele din portefølje og holder styr på ejendomsværdier og mulige gevinster ved konverteringer.

Vil du høre mere om de værdiskabende ejendomsprojekter i Futurum Invest, så kontakt os på 6440 3700.

Vil du investere i kvalitet?

Nøje udvalgte placeringer

I Futurum Invest placerer du dine investeringer i førsteklasses byggerier i områder med vækst og tilflytning.

Vi har en særlig viden om tendenserne på boligmarkedet og er gode til at navigere hen, hvor udviklingspotentialet og efterspørgslen er stor.

Vi har altid et værdifuldt ejendomsprojekt på tegnebrættet og kan sammensætte en stærk portefølje til dig.

Vil du have en ide om, hvad du kan investere i hos os, så se eksempler her.

Det siger vores partnere om os

“Futurum passer på bygningerne

Vi har den opfattelse, at Futurum passer på bygningerne, som var det deres egne. De er meget grundige og påpasselige, og vi har stor tillid til dem. Man kan sige, at fra vores synspunkt er samarbejdet optimalt, når vi ikke hører noget fra Futurum. For så betyder det, at alting går, som det skal. Vi ved i hvert fald, at de bygningsejere, som vi forvalter for, er meget tilfredse – og det er min klare overbevisning, at lejerne også er det.

Klaus Lund
Artha Kapitalforvaltning
“Futurum er meget dedikerede”

Futurum er meget dedikerede til at drive selskabet godt og skabe værdi for ejerkredsen gennem drift, vedligehold og udvikling. Futurum har en meget fleksibel måde at arbejde på, og der har ikke været en finger at sætte på deres kompetencer eller engagement i samarbejdet.

Vi har altså valgt, at Klaus Hansen fra Futurum er beslutningstager på vegne af Ejendomsselskabet Af 5. Maj A/S. Klaus deltager derfor, når der er bestyrelsesmøde i selskabet. Her får jeg og resten af bestyrelsen et indgående indblik i drift og administration, og vi har været fuldt tilfredse med resultaterne, Futurum har skabt, og for samarbejdet generelt.

Steen Zaulich
Ejendomsselskabet Af 5. Maj A/S