Pedersmindevej

Ringe

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

26
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2019
BYGGEÅR

Lejeboliger i Ringe - rækkehus til leje tæt på Odense på Fyn

Flotte lejeboliger i Ringe beliggende på Fyn tæt på Odense.

På nyt og lukket vænge vest for Ringe Sø, på Pedersmindevej,  er opført disse flotte lejeboliger med carport og udhus, med grønne fællesarealer og natur som nærmeste nabo. Futurum har stået for udvikling af byggeriet, der er opført af Assens Murer og Entreprenørforretning A/S.

Udover vores flotte lejeboliger i Ringe, har vi andre ledige boliger. Se mere her.


Området omkring din nye lejebolig i Ringe

Lejeboliger i dejlige naturomgivelser
Du kan opholde dig i de rekreative, grønne arealer, der grænser op til rækkehusene. Her er stisystem til Ringe Sø og videre ind til bymidten. Midtfyns Golfklub ligger vel nærmest i baghaven, så det er også en mulighed.

Hurtig til motorvej og tæt på Odense
Med kort afstand til motorvejsafkørsel er det nemt at komme fra og til Ringe på Fyn. Odense kan i bil nås på 20 min. Med Svendborgbanen er der forbindelse til resten af Danmark, ligesom der med busrute er forbindelse til Odense, Svendborg, mv.

Ringe for alle
Ringe har i de sidste mange år arbejdet med udvikling af by- og handelsliv, som en del af en større kommunal strategi for Ringe. Der er virkelig meget at byde på i Ringe på Fyn, bl.a. gode arbejdspladser, aktive idrætsforeninger, skoler, SFO og fritidsklubber. Desuden svømmehal, idrætshal, bibliotek, indkøb og dagligvarebutikker – og meget mere. Her er kort sagt gode rammer for alle – i en forstad til Odense på Fyn.

Nærmeste by Odense C 20 min
Motorvej Svendborg Motorvejen 5 min
Bebyggelsen

Pedersmindevej 1-31 består af 13 flotte dobbelthuse fordelt på 13 boliger a 103 kvm og 13 boliger a 95 kvm i et plan, tegnet i en moderne og enkel streg. Til hvert rækkehus hører egen have, stor flisebelagt terrasse, vognly med plads til et køretøj samt redskabsrum.

Materialevalget i rækkehuset er gennemtænkt og harmonisk, så bebyggelsen fremstår smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Lejeboligerne er indrettet med store, åbne køkken/alrum udlagt med trægulve med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet (ekskl. køl/frys). Køkkenet ligger i sammenhæng med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og dejlig stor flisebelagt terrasse. Store børneværelser. Soveværelse med tre faste garderobeskabe fra HTH. Alle udlagt med trægulve. Overalt i boligen ses hvide vægge, hvidpigmenterede akustik lofter samt hvidlakeret træværk og glatte hvide døre.

Lejeboliger med lækre materialevalg
Entre/bryggers i lejeboligerne er udlagt med store klinker i farven lys beige. Faste skabe og bordplade. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Desuden forefindes der aflukket teknikskab.

Lejeboligerne har desuden eget loftrum med plads til mindre oplag. Adgang til loftrummet fra loftlem med stige i vognly.

Badeværelse er også udlagt med store klinker i farven lys beige og med Ifö toilet. Bruseniche med armatur, brusehoved og brusestang fra Hans Grohe. Fast badmiljø fra HTH med håndvask og spejl.

Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima. Forbrug afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Pedersmindevej‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Pedersmindevej.