Bymarken

Jerlev, Vejle

UDLEJNINGSSTATUS:

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

21
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2020
BYGGEÅR

Lyse lejeboliger i Jerlev

Småhuse til leje tæt på Vejle

Flotte lyse lejeboliger i Jerlev beliggende lige uden for naturskønne Vejle.

På lukket vænge på Bymarken i Jerlev, er opført 21 boliger som dobbelt- eller rækkehuse med selvstændig indkørsel, have og fritliggende redskabsrum. Rækkehusene er opført af Milton Huse A/S i 2020.

Der tillades ét husdyr – én kat eller én hund – pr. lejemål.


Området – tæt på Vejle

Landsbystemning tæt på større by
Jerlev er en lille, hyggelig by med 685 indbyggere i Vejle Kommune beliggende tæt op ad Ødsted sydvest for Nørre Vilstrup og Vejle.
Her er et godt skole- og foreningsliv med mange aktiviteter, såsom cykelløb, julemarked og meget andet.

For mere information om Ødsted og Jerlev, klik her

Hus i skøn natur
Skovene omkring Vejle byder på store naturoplevelser. Til højdepunkterne hører bl.a. Vejle Ådal, Grejsdalen og Munkebjergskoven med de stejle skrænter.

Også Konges Kær er værd at nævne, et enestående vådområde på over 100 hektar. Her kan man via stier og broer iagttage det flotte landskab og rige fugleliv.

Shoppingmekkaet Vejle
Med en livlig bymidte, mange butikker og flotte bygninger er Vejle en stor handelsby fuld af ny arkitektur, kunst og alternative byrum. Vejle er den første by i Danmark, der fik sin egen officielle arkitekturpolitik, som sætter standarden for byudviklingen.

Mange seværdigheder i Vejle og omegn
Tæt på Jerlev finder du Lalandia Feriecenter, Givskud Zoo, Legoland Billund Resort og den gamle kongeby Jelling med de to gravhøje og Jellingstenen. Det samlede monument i Jelling er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Ved monumentet ligger det nye udstillingscenter Kongernes Jelling.

Nærmeste by Vejle C 5 min
Motorvej E45 12 min
Skole Ødsted skole 5 min
Indkøbsmulighed Købmand 2 min
Daginstitution Jerlev Børnehave 2 min
Offentlig transport Stoppested 5 min på gåben
Bebyggelsen

Bymarken i Jerlev består af 21 flotte, energivenlige dobbelt- og rækkehuse på 85-95 m² i ét plan, tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen have, stor flisebelagt terrasse, indkørsel med to p-pladser, flisebelagt gangsti til entréen og et godt, fritliggende redskabsrum med fast gulv.

Facader af lysegrå mursten og sort sadeltag. Mindre, hvidmalet udhæng og sternkant i mørk farve.

Husene er monteret med moderne vinduer i træ/alu i mørk farve udvendigt og hvid indvendigt. Sålbænke under vinduer i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så bebyggelsen fremstår smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst hus
Husene i Jerlev er indrettet med stort, åbent køkken/alrum med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. Der er forberedt plads til køle-/fryseskab. Stænkplade i glas bag kogeplade for nem rengøring.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Store børneværelser. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH.

Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum og stue samt værelser. Lækre klinkegulve af store klinker i mørkegrå i entré, bryggers, badeværelse og brus.

Husene er lyse og venlige med hvide, glatte lofter og vægge samt hvidlakeret træværk. Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vindueskarme mures og vandskures i hvid.

Lækre materialevalg
Entré/bryggers med faste skabe med bordplade fra HTH. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Aflukket teknikskab samt loftslem til eget loftrum.

Badeværelse med fast badmiljø fra HTH med håndvask og spejl, Ifö toilet, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og designafløbsrende i bruseniche.

Lysinstallation med spot i bad, bryggers og entré.

Trådløs gulvvarmestyring i alle rum samt lydisoleret varmegenindvindingsanlæg.

Forbrug afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaber. Opvarmning sker via naturgas.

Udvendigt forefindes vandhane og væglampe ved entrédøren.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Bymarken‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Bymarken.