Kornmarken

Vonsild, Kolding

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig vores interesseliste nederst på siden, og få direkte besked ved ledige boliger i begge etaper.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

81
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2022
BYGGEÅR

81 velindrettede og moderne rækkehuse i attraktive Vonsild i Kolding

Moderne og energivenlige lejeboliger i attraktive Vonsild.

Bebyggelsen er beliggende på tre vænger i Vonsild, der er Koldings sydligste bydel – blot 4 km syd for Koldings centrum.

Vængerne er døbt Rugvænget, Rapsvænget og Hørvænget

Bebyggelsen er udført i to etaper. Den første etape omfatter 41 rækkehuse i størrelser på 85, 95 og 105 m² og den anden etape omfatter en kombination af dobbelt- og rækkehuse i størrelsen 75, 85, 95m² og 115 m². Der er tale om moderne og energivenlige boliger i ét plan, med egen have og stor flisebelagt terrasse foran og bag boligen samt egen carport og redskabsrum.

Der kan opnås tilladelse til ét husdyr pr. husstand – én indekat eller én hund.

Husene er opført af det anerkendte byggefirma Milton Huse A/S.

Udover vores flotte boliger i Vonsild, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Bebyggelsen har opnået DGNB- Sølv certificering.

Rækkehusene udmærker sig ved at være med indretning og materialer i høj kvalitet samt egen have og parkering i samspil med fælles udearealer, hvor der er skruet op for biodiversitetsindsatsen i et struktureret forløb med egen landsskabsarkitekt. Konstruktionerne er optimeret i forhold til bygbarhed, robusthed og lavenergi på baggrund af mange års erfaring.

Der er anvendt langtidsholdbare kvalitetsmaterialer, som er nøje udvalgt med fokus på ikke at indeholde problematiske stoffer i forhold til miljø og sundhed. Dertil er der integreret nye processer for genanvendelse af byggepladsaffald og optimeringsmuligheder for nemmere adskillelse af konstruktioner og materialer. For dette projekt har der f.eks. været afprøvet en “Take-Back-Ordning” på plastikemballage generet på byggepladsen.

Derudover har brugerinvolvering været et meget vigtigt indsatsområde i designet af boligerne og udearealer. En brugerrepræsentant har været medbestemmende gennem alle projektfaser, med udgangspunkt i egne erfaringer og anerkendte analysemetoder og -kilder.

Projektet har opnået en samlet score på 59,5 % – Herunder høj score på bl.a. totaløkonomi, miljøpåvirkninger, ansvarsbevidst ressourceindvinding, klimaskærmens kvalitet, dagslys og begrænsning af problematiske stoffer.

Området

Boliger i skøn natur
Vores nye moderne rækkehuse på Rugvænget/Rapsvænget og Hørvænget er opført i den nyere bydel Vonsild i Kolding – nær åbne arealer og alligevel tæt på byen.

Dejligt lokalområde
Vores bebyggelse findes på lukkede vænger med friarealer og god plads. Man føler sig godt tilpas med frisk luft og samtidig nem og hurtig adgang ind til byen.

Vonsild er en tidligere stationsby, der nu er vokset sammen med Kolding syd og derved en del af Kolding.

Muligheder og seværdigheder
Vonsild Skole har 420 elever, fordelt på 0-9 klassetrin. Handlemulighederne er gode, Super Brugsen med OK tankanlæg ligger kun 4 min fra bebyggelsen. Sydbank Arena – tidligere Kolding Hallerne – ligger i Vonsild, og desuden ligger et af de få af Jyllands drive in apoteker tæt på byen.

Kolding by er en storby med 93.175 indbyggere. Byen byder på alt fra cafeer, til store indkøbscentre, sportsmuligheder og meget andet.

Nærmeste by Kolding C 12 min
Motorvej E45 7 min
Skole Vonsild skole 5 min
Indkøbsmulighed Super Brugsen 4 min
Daginstitution Børnehuset i Vonsild 5 min
Offentlig transport Bus stop Blåbærvej 2 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 81 energivenlige og nydelige dobbelt- og rækkehuse i størrelsen 75, 85, 95, 105 og 115 m² – alle i et plan og tegnet i en moderne enkel streg.

Til hvert hus hører egen indkørsel med carport og redskabsrum, dejlig have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til entreen.

Murede facader og gavle af lyse beige mursten og sort sadeltag med 25 graders hældning. Stern af træ i farven antrazit og mindre hvidmalet udhæng af træ.

Husene er monteret med moderne træ/alu vinduer og døre fra Rationel udført med 3-lags vinduer i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åben og lys bolig
De moderne dobbelt- og rækkehuse er indrettet lyst og venligt, med hvide glatte lofter og vægge. Dejlige vinduer fra gulv til loft for ekstra godt lysindfald overalt. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre, bryggers, badeværelse og brus udført med lækre klinkegulve i mørkegrå. Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal færden. Vindueskarme muret og vandskuret i hvid. Vægge mod gulv afsluttet med hvide glatte fodpaneler.

Hus med mange fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteret med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven ’rustik skifer’ med rummelige stålvaske. Stænkplade i glas bag kogepladen, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Anerkendte hvidevarer medfølger
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Ovn som indbygning i højskab. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers – disse skal lejer selv medbringe.

Fast belysning
Lyskilde i bad og bryggers, samt ved ventilation på loft.
Spot i overskabe i køkken.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt med tomrør til ladestation for el-køretøj.

Gulvvarme og sundt indeklima
Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme for bebyggelsen Rugvænget/Rapsvænget hhv. varmepumpe for Hørvænget.

Udvendigt forefindes stikkontakt og vandhane samt lampe ved entredør og terrassedør.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Kornmarken‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Kornmarken.