Høgelshøj

Aabenraa

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.
Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

40
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2021
BYGGEÅR

Moderne rækkehuse på Høgelshøj i Aabenraa udlejes

Bebyggelsen består af 40 moderne boliger opført som dobbelt- og rækkehuse, alle i ét plan med eget godt redskabsrum med fast gulv, have og stor flisebelagt terrasse foran og bag boligen.

Boligstørrelser på 75 m² (3-vær), 85 m² (3-vær), 95 m² (4-vær) og 105 m² (4-vær).

Bebyggelsen er topmoderne, og området byder på by og natur, ligesom du nemt kan bringe dig nord- eller sydpå via hovedåren Motorvej E45.

Husene er opført af det velrenommeret byggefirma Milton Huse A/S

Mulighed for husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand efter forudgående tilladelse.

Udover vores flotte boliger i Aabenraa, har vi også andre ledige boliger, se mere her


Området ved Høgelshøj, Aabenraa og Rødekro

Høgelshøj er et nyere bebygget område beliggende midt imellem Rødekro og Aabenraa med grønne friarealer og natur som nærmeste nabo – og med Sygehus Sønderjylland lige om hjørnet.

Aabenraa er en by i det sydlige Sønderjylland med 16.425 indbyggere og Rødekro med 6.098 indbyggere. Byerne tilhører Aabenraa kommune, som støder op til grænsen mod Tyskland.

Aabenraa er en gammel by med arkitektur fra forskellige tidsaldre. Af betydende bygninger i Aabenraa kan nævnes Sankt Nicolai Kirke fra Valdemarernes tid og Brundlund Slot, grundlagt af dronning Margrethe I. Der findes desuden flere velbevarede 1800-tals hyggelige bykvarterer omkring følgende gader: Slotsdage, Store Pottergade, Lille Pottergade, Nybro, Skibbrogade og Gildegade.

Folkeskoler og privatskoler
Byen har 3 folkeskoler – Kongehøjskolen, Høje Kolstrup og 10. Aabenraa samt Aabenraa Friskole og Deutsche Privatschule Apenrade.

Aabenraa Statsskole udbyder både studentereksamen og HF, og Teknisk Gymnasium Aabenraa tilbyder HTX.

Handelsskolen IBC er en afdeling af IBC, der også har afdelinger i Kolding, Fredericia og Middelfart.

Der er mulighed for videregående uddannelser på University College Syddanmark. Her uddannes sygeplejersker, socialrådgivere, pædagoger og pædagogisk assistenter.

VUC og Højskolen Østersøen er også en mulighed.

Nærmeste by Aabenraa 7 min
Motorvej E45 4 min
Skole Høje Kolstrup Skole 3 min
Indkøbsmulighed Netto og Rema 4 min / Løvbjerg og Føtex 8 min
Daginstitution Børnehuset mariehønen 2 min
Offentlig transport Bus stop 1 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen på Høgelshøj i Aabenraa består af 40 energivenlige og nydelige boliger opført som rækkehuse.

Boligerne er tegnet i en moderne og enkel streg og er udført i størrelserne 75 m² (3-vær), 85 m² (3-vær), 95 m² (4-vær) og 105 m² (4-vær).

Til hvert hus hører eget redskabsrum, have og stor flisebelagt terrasse for og bag huset.

Facader af lyse mursten i farven beige samt sort sadeltag med 25 graders hældning. Mindre, hvidmalet udhæng og stern i mørk farve.

Husene er monteret med moderne træ/alu vindues- og dørpartier med 3-lags glas, hvid inde og mørke ude. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skiffer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Husene er indrettet lyse og venlige. Store vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Der ses hvide, glatte vægge og lofter i hele boligen.

Lyse gulve i køkken/alrum, stue og værelser af laminat som egeplank. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med store, lækre klinkegulve i mørkegrå.

Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vindueskarme er muret og vandskuret i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide, glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteret med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelig stålvask. Stænkplade bag kogesektion for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Toilet fra Ifö Sign – væghængt med synlig cisterne, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Kogeplade med induktion og ovn med pyrolyseteknologi monteret i højskab samt fritstående køle-/fryseskab.
Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, lejer medbringer selv disse.

Lysinstallation med spot i bad og bryggers. Desuden spot i overskabe i køkken.

Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate, trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Udvendig er der monteret stikkontakt og vandhane samt lampe ved entredør.

Forbrug til el, varme, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Høgelshøj‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Høgelshøj.