Dværgpilen

Tyrsted, Horsens

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har ingen ledige boliger på nuværende tidspunkt.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

24
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2021
BYGGEÅR

Spændende, moderne dobbelthuse udlejes på Dværgpilen i Horsens.

24 dobbelthuse til leje på nyt lukket vænge.

Er du på udkig efter en moderne lejebolig i det sydlige Horsens, så læs med her på siden.

Dværgpilen består af 24 moderne boliger opført som dobbelthuse i ét plan. Boligstørrelser på 85 m² (3-værelses) og på 95 m² (4-værelses) med eget godt redskabsrum med fast gulv, have og stor, flisebelagt terrasse foran og bag boligen. Husene er opført af det velrenommeret byggefirma Milton Huse A/S.

Der kan opnås tillades til ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Udover vores flotte boliger i Horsens, har vi også andre ledige boliger, se mere her


Området ved Dværgpilen og Horsens by

God og børnevenlig beliggenhed
Dværgpilen er beliggende naturskønt i et nyt boligområde syd for Tyrsted i den sydlige del af Horsens. Området er yderst børnevenligt med 3 integrerede daginstitutioner, Højvangskolen – som en af de bedste folkeskoler i kommunen – samt Dagnæs Skolen.

Nem til indkøb
Herudover er der gode indkøbsmuligheder med Rema1000, Fakta og Føtex samt flere specialforretninger i nærheden. Ligeledes er Horsens gågade og banegården inden for kort afstand.

Skønt udeliv
Boller Skov er perfekt til udelivet med mange gå- og løberuter, klatretræer og Hundeskoven. Herudover er planetstien/Boller Stien ideel for familieudflugten eller løbeturen, hvor man ender ved det naturskønne Boller Slot. Boller Slot er specielt kendetegnet ved sin flotte slotshave, der kan besøges i sommerhalvåret og altid er en god destination til en familieudflugt med madkurven.

Nyt, attraktivt boligområde
Tyrsted er under stor udvikling med flere grundudstykninger til nye familier. Der er ligeledes utrolig mange muligheder for sportsaktiviteter i de foreninger, der ligger i området. Herunder bl.a. fodboldklubber, danseskole, gymnastikforening, rideskole, fitnesscentre og bowlinghallen. Herudover er der flere arrangementer/aktiviteter for at styrke naboskabet, mange af disse foregår i Tyrsted Kirkes Sognehus, hvor alle er mere end velkomne. Den nye Ringvej Syd gør det supernemt at komme til og fra motorvejen.

Horsens har meget at tilbyde
Horsens er en by i Østjylland og er med sine 59.449 indbyggere Danmarks 8. største by placeret for enden af Horsens Fjord. I dag er byen i en udviklingsfase med ny industri, der flytter til byområdet eller udvider allerede eksisterende aktiviteter. Transportcentrum er i de sidste par år flyttet fra Trekantområdet til Horsens. Byen har stor elektronikindustri og en del grafiske firmaer.

Horsens har flere museer samt tilbagevendende kulturbegivenheder og er også kendt for at kunne tiltrække internationale musikere som Bob Dylan, Madonna, Rolling Stones, Dolly Parton, Elton John, AC/DC og mange andre. En stor begivenhed er den årligt tilbagevendende Europæisk Middelalderfestival, hvor cirka 60.000 besøgende oplever Middelalderen over to dage, altid den sidste weekend i august, fredag – lørdag.

På sportens område har horsensianerne blandt andre håndboldklubben Horsens KH, der spiller i damehåndboldligaen og fodboldklubben AC Horsens, som spiller i Superligaen.

Vitus Bering uddannelsescenteret i Horsens har flere afdelinger. Byggeteknisk Højskole BTH, Ingeniørhøjskolen IH, Tekniske Skole HTS, Teknisk Gymnasium HTX, AMU Center og Gedved Seminarium.

Derudover findes uddannelsesinstitutionerne Horsens Amtsgymnasium, Horsens Statsskole, Horsens Handelsskole, Horsens VUC og HF og Bygholm Landbrugsskole.

Nærmeste by Horsens C 11 min
Motorvej E45 10 min
Skole Højvangs skolen 4 min
Indkøbsmulighed Føtex 4 min
Daginstitution Daginstitutionen Højvang 2 min
Offentlig transport Bus stop 2 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen på Dværgpilen i Horsens består af 24 energivenlige og nydelige boliger opført som dobbelthuse – henholdsvis 85 m² (3-værelses) og 95 m² (4-værelses) tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører eget redskabsrum, have og stor, flisebelagt terrasse.

Facader af lyse mursten i farven beige samt sort sadeltag med 25 graders hældning. Tagkonstruktionen er udført uden tagudhæng.

Husene er monteret med moderne træ/alu vindues- og dørpartier med 3-lags glas, hvid inde og mørke ude. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skiffer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Husene er indrettet lyse og venlige med store vinduer og glaspartier, som giver et godt lysindfald overalt, samt hvide, glatte vægge og lofter i hele boligen.

Lyse gulve i køkken/alrum, stue og værelser af laminat som egeplank. Entré, bryggers, badeværelse og brus udføres med store, lækre klinkegulve i mørkegrå.

Alle døre udføres i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide, glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse er monteret med moderne HTH-moduler i glat, hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelig stålvask. Stænkplade bag kogesektion for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt kloset fra Ifö, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb fra Blücher i bruseniche.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet, herunder kogeplade med induktion, ovn med pyrolyseteknologi samt stort køle-/fryseskab.

Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, disse medbringer lejer selv.

Lysinstallation med spot i bad og bryggers samt spot i overskabe i køkken.

Der er gulvvarme i hele rækkehuset, hvilket styres via separate, trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Udvendigt monteres der stikkontakt og vandhane samt lampe ved entré- og terrassedør.

Forbrug til el, varme, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning sker via fjernvarme.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Dværgpilen‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Dværgpilen.