Toften

Middelfart by, Middelfart

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

70
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2022
BYGGEÅR

Fritliggende huse i attraktive Skrillinge i Middelfart

70 fritliggende huse til leje på to lukkede vænger i nyere kvarter

Flotte lejeboliger i attraktive Skrillinge i Middelfart. Der er tale om et yderst rekreativt område. Bebyggelsen er beliggende i det nye ”fiskekvarter” i det østlige Middelfart, og vængerne er døbt Slethvarren og Rødtungen.

Alle boliger er opført som fritliggende huse på selvstændige grundstykker. Til hvert hus er egen indkørsel, carport, redskabsrum, dejlig have og flisebelagte terrasser på to sider af huset. Der er hæk i alle skel og græsplæne.

Der kan laves aftale om et enkelt husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand.

Husene er opført af Byggefirmaet Milton Huse A/S.

Udover vores flotte boliger i Middelfart har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

Bo til leje midt i skøn natur
Vores fritliggende huse er placeret med åbne arealer og tæt på vandet. Slethvarren og Rødtungen er opført i den nyere bydel i Middelfart Øst, Skrillinge, ud mod Svenstrup.

Dejligt og centralt lokalområde
Vores bebyggelse findes på lukkede vænger med adgang til store friarealer og masser af plads. Fra hele området mod syd er der åbne vidder mod smukke Lillebælt. Det er hurtigt og nemt at komme ind til midtbyen.

Middelfart er en køn købstad med 16.000 indbyggere og samtidigt et erhvervskraftcenter på Vestfyn. Området tiltrækker mange spændende virksomheder og dermed også en del arbejdspladser. Middelfart er beliggende i Middelfart Kommune med 38.853 indbyggere samlet.

Aktiviteter, muligheder og seværdigheder
Middelfart har, uden at overdrive, alt hvad hjertet begærer.
I byen findes masser af butikker, biograf, bibliotek, museum og et hav af spisemuligheder. Der er adgang til en bred vifte af fritidsaktiviteter – bl.a. fitness, håndbold, fodbold, bueskydning og meget andet.
Folkeskoler, daginstitutioner, gymnasium og HF-kurser samt fælles handelsskole med Fredericia, er blandt de mange muligheder i Middelfart.

Der er gode handlemuligheder, torvedage med festlig musik, to lystbådehavne med god mulighed for sejlads nord- og sydpå i Lillebælt. Her finder du også hvalsafari, og man har mulighed for at gå en tur på toppen af den gamle Lillebæltsbro.

Med start fra Gammelhavn, beliggende op mod Kongebroskoven, findes flere vandreruter gennem Dyrehavens store areal og ud mod Hindsgavl.

Med bare 2 min. kørsel finder du en af landets smukkeste golfbaner, Lillebælt Golfklub, her kan du ’gå en runde’ med udsigt til skoven og det smukke Lillebælt.

Det hyggelige, gamle fodboldstadion i den vestlige del af Middelfart er stadig i brug, og her kan du følge det lokale hold i 2. division.
I områderne ved Staurby Skov og Galsklint findes nogle af Danmarks bedste områder for MTB, hvor Middelfart tidligere har været vært for netop VM i MTB.

Velkommen til et meget attraktivt område lige midt i Danmark – Middelfart med vand, land og by.

Nærmeste by Middelfart C 5 min
Motorvej E20 5 min
Skole Hyllehøjskolen 2 min
Indkøbsmulighed REMA1000 2 min / Føtex & Lidl 3 min
Daginstitution Børnehuset Hyllehøj 2min
Offentlig transport Bus stop 2 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Slethvarren og Rødtungen består af 70 energivenlige og nydelige fritliggende huse i størrelsen 85, 95 og 105 og 115 m². Husene er i ét plan og er tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen indkørsel med carport og redskabsrum, dejlig have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til entreen.

Facader af lyse mursten fra Strøjer Tegl (type Merkur) og sort sadeltag med 25 graders hældning. Stern og vindskeder er udført i sort eternit samt mindre, hvidmalet udhæng.

Husene er med moderne Auraplus 3-lagsvinduer i træ/aluminium – mørk farve udvendigt og hvid indvendigt. Sålbænke under vinduespartierne er i mørk skifer.

Materialevalget på disse boliger er både gennemtænkt og harmonisk – derfor vil husene fremstå smukke, tidsløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse boliger
De fritliggende huse er indrettet lyst og venligt med hvide, glatte lofter og vægge. Vinduer fra gulv til loft giver ekstra godt lysindfald overalt.
Gulvene af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entré, bryggers, badeværelse og brus er med lækre klinkegulve i neutral mørkegrå.
Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vindueskarmene er muret og vandskuret i hvid. Vægge mod gulv afsluttet med hvide, glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt i boligen
Køkken, bad, bryggers og soveværelse er monteret med moderne HTH-moduler i glat, hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven ’rustik skifer’ med rummelige stålvaske. Stænkplade i glas bag kogepladen for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.
Lyskilde i bad og bryggers samt ved ventilation på loft.
Spot i overskabe i køkken.

Alle hvidevarer medfølger og er god, anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, disse skal lejer selv medbringe.

I hele huset er der gulvvarme, som styres via separate, trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Forbrug til el, vand, spildevand og varme afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning sker via fjernvarme.

Udvendigt er der stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entrédør og carport. Der er forberedt med kabelrør til ladestation for el-køretøj.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Toften‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Toften.