Drejens

Kolding

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har få ledige boliger på nuværende tidspunkt, se hvilke længere nede på siden.

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked ved ledige boliger, Åbent hus m.v.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

87
ANTAL LEJEMÅL
8
LEDIGE BOLIGER
2020
INDFLYTNING

Moderne og rummelige rækkehuse udlejes i Drejens

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde boliger til leje i attraktive Drejens Boligby, i den østlige del af Kolding Kommune.

Huslejen begynder ved 7.176, – ekskl. forbrug til el, varme, vand og spildevand.
Mulighed for tilladelse til husdyr.

Projektet består af 87 rækkehuse i størrelserne fra 85 til 165 m2. Rækkehusene med 3 til 6 værelser og 1 til 3 plan.

Rækkehusene er bygget efter de nyeste og bedste standarder, med stort fokus på byggeprocessen. Der er anvendt gode materialer som kræver minimum vedligeholdelse, hvilket sikrer en flot og vedligeholdelsesfri bolig.

Rækkehusene er delt op på tre veje, som er hhv. Farøvej, Samsøvej & Langøvej. Alle 3 områder beliggende i Drejens Boligby, men udseendemæssigt vidt forskellige moderne bebyggelser. Boligerne ligger i naturklynger, hvor man er nær skønne vandrestier, hvor man kommer helt tæt på naturen og dyrelivet. Her er gode muligheder for både gå- og cykelture, om man skal handle, til og fra skole eller bare ud på en hyggelig tur.

Boligerne er energivenlige, hvilket er godt for både miljøet og budgettet.

Udover vores flotte boliger i Drejens, har vi også andre boliger på vej, se mere her

Området

Drejens – Tæt på naturen
Drejens Boligby beliggende i den østlige del af Kolding Kommune nær Nørre Bjert, med ca. 6.583 indbyggere. En lille by placeret I Sydjylland, rig på skøn natur og mange seværdigheder. Kun 7 km fra Kolding by og med motorvejen kun 10 minutter væk.

I Kolding finder du flere dagligvareforretninger, børnehaver, folkeskole, høj/efterskoler, ungdoms- og videregående uddannelser. Her er idrætsforeninger og mange andre kulturtilbud. I Kolding finder man flot natur med skove, naturarealer samt Kolding Fjord og derudover rige muligheder for gode cykel- og vandreture.

Gode faciliteter og foreninger i området
Med kun 10 minutter fra Kolding by, er området rigt på sports- og fritidsforeninger. Hvilket giver gode mulighed for folk i alle aldre, til at deltage i mange typer sport- & fritidsaktiviteter. Her kan blandt andet nævnes fodbold, håndbold, bueskydning, teater, kunst m.m.

Herudover finder man også et hav af seværdigheder i området. Her kan blandt andet nævnes Koldinghus, som er Jyllands eneste kongeslot. Derudover også Trapholt design museum og ikke mindst, Kolding Fjord og det nærliggende område.

Perfekt pendler placering
Med sin beliggenhed tæt ved motorvejen er Drejens et spændende og godt sted at bosætte sig. Her er kort afstand til Kolding, som er en stor handelsby og rig på butikker, og kan ligeledes nås på cykel. Derudover kan man pendle frem og tilbage i Kommunen og i Danmark via tog og bus fra et af de mange busstoppesteder eller Kolding Station.

Drejens for alle
Her er daginstitution og børnehave inden for 3 min., hvilket giver mulighed for hurtig aflevering og afhentning af de mindste. Lyshøjskolen med 0.-9. klasse. Tilhørende er der en SFO som varetager fritidstilbuddet til elever efter skoletid. Derudover tilbyder Kolding kommune skolebusser med mulighed for buskort.

I Kolding kommune kan pensionister få pensionistkort til at rejse rundt kommunen til en meget fordelagtig pris, hvilket gør det nemt og billigt at rejse rundt i kommunen ved brug af offentlig transport. Derudover rig mulighed for at lave fysiske og sociale aktiviteter ikke langt fra hjemmet.

Ikke mindst er der et hav af muligheder for arbejde i Drejens og ikke mindst Kolding, for folk i alle aldre. Hvilket gør Drejens til en by for folk i alle aldre.

Nærmeste by Kolding 10 min
Motorvej Motorvej E20 10 min
Skole Lyshøjskolen 6 min
Indkøbsmulighed Rema 1000 3 min / Aldi 6 min
Daginstitution Daginstitutionen Drejens 3 min
Offentlig transport Busstop 5 min
Bebyggelsen

Bebyggelserne består af 87 energivenlige moderne rækkehuse/lejligheder i størrelsen 85 til 165m² – I et til tre plan, tegnet i en moderne og enkel streg. Rækkehusene er opdelt på hhv. Farøvej, Samsøvej & Langøvej.

Til hvert hus tilhører enten p-plads eller carport, samt cykelparkering og et lille skur. Arealet foran husene er flisebelagt, således at det er let tilgængeligt og har niveaufri adgang. Udvendigt er rækkehusene opført i en moderne stil, med enten røde, brune, grå eller gule nuancer. Indvendigt er husene ligeledes også opført i en moderne stil, med stort og moderne køkken og badeværelse.

Husene er beliggende på lukkede vænger, hvorfor der er begrænset med trafik, og børn kan derfor trygt slippes løs og finde legekammerater i området. Hunden kan ligeledes luftes på de grønne fællesarealer i området.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle husene er indrettet lyse og venlige, med hvide glatte lofter og vægge. Store oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Fælles opholdsrum (køkken/alrum/stue) indrettes med store vinduespartier på flere sider for maksimalt lysindfald. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Bryggers/entre og badeværelse og brus udføres med lækre klinkegulve i grå nuancer. Alle døre i glat hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Boligens badeværelse er udført i moderne stil. Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne moduler i glat hvid afslutning. Vask i badeværelse af formstøbt materiale med kvalitetsarmaturer og stort spejl.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet herunder køl/frys, opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn. Der medfølger ligeledes vaskemaskine og tørretumbler.

Sundt indeklima
Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Drejens‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Drejens.