Lumbyholmvej

Nørre Lyndelse, Faaborg-Midtfyn

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har en enkelt ledig bolig på nuværende tidspunkt.
Se mere herom længere nede på siden.

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

34
ANTAL BOLIGER
1
LEDIGE BOLIGER
2022
BYGGEÅR

Nye moderne og bæredygtige rækkehuse udlejes i Nørre Lyndelse syd for Odense

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde nye boliger til leje på Midtfyn syd for attraktive Odense.

Vi tilbyder indflytning den 15. december 2022 på Marenvej/Kristinevej samt indflytning den 1. maj 2023 på Marievej.
Huslejen begynder ved 8.375,- ekskl. forbrug til el, vand og spildevand.
Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand. Liste med godkendte hunderacer kan ses her.

Bebyggelsen består af 34 veldisponerede rækkehuse i størrelserne 85 m² og 95 m² indrettet som 3-værelses samt 95 m², 105 m² og 115 m² indrettet som 4-værelses.

Fire af boligerne forberedes som plejevenlige boliger. Se nærmere beskrivelse herom længere nede på siden. Boligerne er beliggende på Kristinevej 1, 3, 5 og 7.

Husene opføres af det anerkendte byggefirma Milton Huse A/S.

Byggeriet planlægges med DGNB certifikat, som sikrer et bæredygtigt og klimavenligst byggeri, der fremstår tip top i mange år.

Udover vores flotte boliger i Nr. Lyndelse, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

Nr. Lyndelse – attraktiv og central placering syd for Odense
Nr. Lyndelse er en by på det centrale Fyn med cirka 2.200 indbyggere, beliggende i Faaborg-Midtfyn Kommune.
Byen ligger placeret lidt syd for Odense – tæt nok på til at man kan nyde byens tilbud, men også langt nok væk til, at man har naturen og landlivet helt tæt på.
Her er cirka 15-20 minutters kørsel til Odense C, og samtidig kort afstand til Svendborgmotorvejen, så man hurtigt kan komme sydpå eller tilgå E20.

Et godt og trygt børneliv
Nr. Lyndelse ligger stor vægt på et godt og trygt børneliv, hvor rammerne er lagt for en god barndom i et trygt miljø. Her er bl.a. flere skoler, foreninger, fritidsmuligheder og masser af plads at boltre sig på. Der er pasningsmuligheder for de små i form af flere børnehaver, og når det er tid til første skoledag, er der to skoler i byen at vælge i mellem – den kommunale Carl Nielsen Skole og den private skole Nr. Lyndelse Friskole.
I byen mangler der bestemt heller ikke fritidsaktiviteter, her kan bl.a. nævnes padeltennis, fodbold, håndbold, badminton, gymnastik samt KFUM spejderne.
Byen har ligeledes et aktivt lokalråd som i løbet af året arrangerer fælles aktiviteter såsom fællesspisning, fastelavn m.v.

Boliger i skøn natur
Nr. Lyndelse er omgivet af smuk natur, og der er derfor lavet to nye trampestier både øst og vest for byen. Begge ruter starter ved Nr. Lyndelse Kirke, og er på henholdsvis 4,6 km. Og 3,4 km. Her passerer man bl.a. Lindved Å, et udsigtspunkt 50 meter over havets overflade, Carl Nielsens fødehjem samt moseområdet omkring Sortelung. Her er et rigt dyreliv med flere forskellige fugle- og flagermusarter.

Området er ligeledes flittigt brugt af cyklister, hvor man med et veludviklet cykelstisystem, kan nå hver en afkrog i området.

Nærmeste by Odense C 17 min
Motorvej Svendborg Motorvejen 12 min
Skole Carl Nielsen Skolen 4 min
Indkøbsmulighed SuperBrugsen Nr. Lyndelse 3 min
Daginstitution Nr. Lyndelse Børnehave 4 min
Offentlig transport Bus stop 5 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Bebyggelsen kommer til at bestå af 34 bæredygtige, klima- og energivenlige samt moderne rækkehuse i størrelsen 85, 95, 105 og 115 m² – alle i et plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Husene opføres i tre klynger fordelt på henholdsvis Marenvej, Kristinevej og Marievej. Der er i disse områder minimalt med trafik, hvorfor børn trygt kan lege frit omkring i området.

Til hvert hus hører indkørsel, stort redskabsrum, dejlig have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til boligens entre, hvor der udføres niveaufri adgang. Endvidere udføres der på begge sider af huset, læhegn mellem boligenhederne. Haven omkranses og lukkes af hæk.

Husrækkerne udføres med murede facader af tidssvarende råhvide mursten med brune nuancer og sort sadeltag med 25 graders hældning. Stern af træ i farven antracit og mindre hvidmalet udhæng af træ.

Husene monteres med moderne træ/alu vinduer og døre (3-lags vinduer) i mørk farve udvendig og hvid indvendig i. Sålbænke under vinduespartierne i nydelig mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle husene indrettes lyse og venlige, med hvide glatte lofter og vægge. Store oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Fælles opholdsrum (køkken/alrum/stue) indrettes med store vinduespartier på flere sider for maksimalt lysindfald. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med lækre klinkegulve i antracitgrå. Alle døre i glat hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for nem færden og rengøring. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Alle boliger indrettes med selvstændig bryggers med bordplade og vask. Bryggers benyttes som adgangsvej til boligen. Boligens badeværelse ligger i forbindelse med bryggerset eller gangareal. Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne moduler i glat hvid afslutning og Line Antracit greb. Bordplader i praktisk laminat i farven ’rustik skifer’ med rummelige stålvaske. Stænkplade bag kogepladen, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet – herunder køl/frys, opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn med pyrolyse-teknologi. Der forefindes vaskemaskine og tørretumbler i bryggers.

Plejevenlige boliger
Fire af boligerne forberedes som plejevenlige boliger. Dvs. der er bl.a. forstærkninger i loft til montering af lift, mulighed for montering af hæve/sænke funktion i køkken og badeværelse, niveaufri adgang ved hoved- og terrassedør samt niveaufri passage i boligen.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad og bryggers, samt ved ventilation på loft. I køkken er der spot i overskabene.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt tomrør til ladestation for el-køretøj.

Sundt indeklima og gulvvarme
Der er gulvvarme i hele huset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via varmepumpe – luft til vand.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Lumbyholmvej‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Lumbyholmvej.