Vallø Strand

Vallø Strand, Stevns

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har et enkelt ledigt lejemål i bebyggelsen, se mere herom længere nede på siden.
Kontakt os endelig ved spørgsmål eller for aftale om fremvisning.

Tilmeld dig gerne interesselisten, og få direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

19
ANTAL BOLIGER
1
LEDIGE BOLIGER
2021
BYGGEÅR

Usædvanlig spændende arkitektur direkte til vandet

Futurum tilbyder eksklusive lejeboliger ved Vallø Strand i Stevns Kommune, nærmere bestemt Stevnsvej i Strøby Egede.

Bebyggelsen er “byport” til Stevns, og der er gjort alt for, at bebyggelsen udgør et fantastisk bygningsværk.

Den måske bedste beliggenhed i Strøby Egede
Den unikke natur bliver en del af hverdagen, og ideelle badeforhold fra privat badebro findes lige i baghaven. Et stenkast fra boligerne har du hvid sandstrand så langt øjet rækker – en strand, der vel at mærke rangerer blandt Danmarks smukkeste.

Havudsigt fra næsten alle boliger
Vælg mellem en bolig i stueplan eller på 1. til 3. sal med egen terrasse eller stor tagterrasse. Huslejen begynder ved kr. 15.000,- ekskl. forbrug til el, vand og varme. Der kan opnås tilladelse til ét husdyr pr. husstand – én indekat eller én hund.


Området

Vallø Strand er beriget med sin nærhed til naturskønne omgivelser, hvor udsigten over vandet og engområde er helt overvældende. I baghaven finder du Tryggevælde Å, hvor du kan føle historiens vingesus og gå på opdagelse i et meget artsrigt og varieret plante- og fugleliv.
Blot få hundrede meter udenfor døren finder du Solgårdsparken, som er et dejligt grønt område, der vedligeholdes af frivillige og er samlingspunkt for flere musik- og fællesarrangementer i løbet af året.

Vallø Slot og Slotspark ligger blot 4 km væk med gode muligheder for at indtage frokosten i en af de mange hyggelige kroge af slotsparken eller nyde en gourmetmiddag på Vallø Slotskro.
Køge by, som byder på en fantastisk historisk fortælling som købstad, ligger med blot 6 km kørsel til centrum. Køge er flere gange blevet kåret til Danmarks bedste handelsby samt nomineret til mange andre priser. Køge byder ligeledes på hyggelige gårde og masser af café- og handelsliv. Igennem 700 år har der været torvehandel på Køge Torv med bl.a. handel af kød, fisk og grøntsager, og i dag er ingen undtagelse. Hver onsdag og lørdag året rundt samles borgere til torvedag på det store, brostensbelagte torv med statuen af Frederik VII i centrum.

Fra boligerne kan du i horisonten se starten af Unescos verdensarv, Stevns Klint. Der er således mange omkringliggende historiske elementer tæt på denne unikke beliggenhed.

Er du mere til sport og fitness, er der også rig mulighed herfor i området. Indenfor en radius af 5 km finder du både Vallø og Køge Golfklub samt Strøby Hallen med fitnesscenter og idrætsforening tilknyttet, hvor der er flere sportsgrene og aktiviteter at vælge imellem for alle aldersgrupper – for ikke at nævne muligheden for at dyrke vandsport i åbent hav lige udenfor døren.

I dagligdagen er der blot 1 km til Strøby Egede Centeret med flere dagligvarebutikker, bagere, tandlæge- og lægehus samt andre nyttige butikker.

Nærmeste by Køge centrum 10 min
Motorvej E20 og E47 15 min
Skole Strøbyskolen 10 min
Indkøbsmulighed Rema 1000 2 min
Daginstitution Lærkehuset 10 min
Offentlig transport Busstoppested 1 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen på Stevnsvej består af 19 energivenlige og nydelige boliger tegnet i en kompromisløs, arkitektonisk og moderne streg.

Der er tale om 4- til 5-værelses boliger i to forskellige planløsninger og indretning – dog i varierende størrelse fra 127-187 m² – i ét til to plan, der enten findes i stueetagen, 1. sal eller 2. sal. Til hver bolig hører et depotrum.

Kompromisløs bebyggelse
Bebyggelsen er opført med smukke, hvide facader af skærmtegl suppleret af mørke flader af trælister, hvilket sikrer det gedigne kvalitetsudtryk. Vinduerne er udført i mørkfarvet aluminium, da aluminium-designet passer bedst til byggestilen. Der er generelt ikke gået på kompromis. F.eks. er der valgt værn i glas, nedløb og inddækninger i sort zink, tagflader med grønt sedum og tagterrasser af ædeltræ – alt sammen for at understrege oplevelsen af god kvalitet.

Smukke og anvendelige udearealer
Omkring boligerne er der anlagt belægninger af slotsgrus®. Desuden findes der fælles grønne opholdsarealer udlagt med rekreative bede og stier. Til bebyggelsen hører der et passende antal P-pladser, hvor der er adgang til opladning af elbil. Endvidere er der adgang til privat strand med badebro, slæbested og oplag af havkajak.

Boligbeskrivelse

Rummelige boliger uden spildplads
Som beskrevet er boligerne i ét eller to plan og findes i enten stueetagen, 1. sal eller 2. sal.

Når du træder ind i en bolig på Vallø Strand, bliver du budt velkommen af en lys entré.

Fra entréen er der adgang til værelse og et forrum til endnu et værelse og boligens mindre badeværelse. Herfra også adgang videre til det store køkken/alrum og stue, der løber ud i ét. For boligerne i 2 plan er der adgang til køkken/alrummet i boligens andet plan. Køkken/alrum og stue inviterer til fællesskab, hverdagsliv og plads til mange gæster.

Boligerne gives ekstra dybde ved store vinduespartier til en stor og smuk privat terrasse/tagterrasse. De store vinduespartier lukker lyset ind og styrker rumoplevelse.

Fra de store, centrale opholdsrum er der adgang til soveværelse med garderoberum som forrum til boligens største badeværelse.

Boligerne er generelt rummelige, og her er ingen spildplads.

Lækre materialevalg
Gulvene i alle opholdsrum og værelser er plank af egetræ i naturfarve. I badeværelse er der store klinker i mørk farve, som understreger den tidssvarende stil.

Alle boliger har hvide vægge og hvide gipslofter samt store, hvide vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Vinduesbundstykker er udført i lys plade.

Alle indvendige døre er udført i glat hvid med greb og uden dørtrin for optimal adgang. Vægge mod gulv afsluttes med hvide, glatte fodpaneler.

Køkken og badmiljø er monteret med moderne Invita-moduler i glat, mørk afslutning og grebsfri løsning. Bordplader i laminat i mørk farve med rummelig vask. Stænkeplade bag kogesektion for nem rengøring.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset, disse har lejer selv med.

Sundt indeklima og lavt energiforbrug
Boligernes varme styres trådløst med gulvvarme i alle rum. Desuden har boligerne lydisoleret varmegenvindingsanlæg for sundt indeklima.

Boligerne har et lavt energiforbrug.

Udlejer opkræver for varmeforbrug. Forbrug til el og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fælles naturgasanlæg placeret i bebyggelsen.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Vallø Strand‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Vallø Strand.