Tave Bonden Etape 4

Birkende, Langeskov

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har ingen ledige boliger på nuværende tidspunkt.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

14
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2021
BYGGEÅR

Etape 4 - Fritliggende huse på Tave Bonden

– 14 lejeboliger opført i 2021 udlejes

Bebyggelsen består af 14 moderne fritliggende huse. Størrelser på 85 m² (3 vær) og 95 m² (4 vær) begge i ét plan med egen carport, 9 m² redskabsrum med fast gulv, have og stor flisebelagt terrasse foran og bag boligen.

Bebyggelsen er topmoderne, og området byder på både byen og naturen, hvor du nemt kan bringe dig øst eller vest på via hovedåren Motorvej E20.

Husene er opført af det velrenommeret byggefirma Milton Huse A/S

Huslejen begynder ved ca. kr. 8.300,- ekskl. forbrug til el, vand, spildevand og varme. Der kan opnås tilladelse til ét husdyr pr. husstand – én kat eller én hund.


Området - Tæt på Odense

Lejeboliger i rekreativt område
Udelivet kan nydes på de rummelige, grønne fællesarealer, der grænser op til bebyggelsen. Her er ingen trafik, så børnene kan trygt slippes løs og få legekammerater med hjem i de nye lejeboliger.

Familievenlige lejeboliger
Langeskov-området byder på et godt lokalsamfund med bl.a. aktive idrætsforeninger, idrætshal, bibliotek, center og dagligvarebutikker (blandt andet Rema1000 og Netto). Der er skole, SFO og fritidsklub. Her er kort sagt gode rammer for et velfungerende familieliv i et lækkert rækkehus.

Hurtigt til motorvejen – nemt at komme rundt på Fyn
Også for de voksne beboere har bebyggelsens beliggenhed gode kvaliteter. Der er blot 5. minutters kørsel til E20, og det er således nemt at komme rundt på Fyn.

Tæt på Odense
Der er for eksempel kun 11 kilometer til Odense C og 19 kilometer til Nyborg. Med jernbane fra Langeskov station er der forbindelse til resten af Danmark, ligesom der med busrute er forbindelse til Odense og Nyborg.

Nærmeste by Odence 15 min
Motorvej E20 5 min
Skole Langeskov Skole 7 min
Indkøbsmulighed Netto og Rema 6 min / SuperBrugsen 6 min
Daginstitution Daginstitution Mælkevejen 6 min
Offentlig transport Bus stop 1 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen på Tave Bonden i Birkende, øst for Odense, består af 14 energivenlige og nydelige boliger i dobbelthuse på 85 m² som 3 vær. og 95 m² som 4 vær. tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen carport og stort redskabsrum på hele 9 m², have og stor flisebelagt terrasse for og bag huset. Der er endvidere læhegn ved terrasse og ved affaldsbeholder.

Facader af lyse mursten i beige farve og sort sadeltag med 25 graders hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve.

Husene er monteret med moderne træ/alu vindues- og dørpartier med 3-lags glas, hvid inde og mørke ude. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skiffer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Der er tale om lejeboliger med stort åbent køkken/alrum udlagt trælaminatgulve med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. Køkkenet ligger i sammenhæng med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og dejlig sydvestvendt terrasse. Værelser i god størrelse. Soveværelse med tre faste garderobeskabe fra HTH. Alle udlagt med trælaminatgulve. Boligen rummer hvide glatte vægge og lofter, samt hvidlakeret træværk og glatte hvide døre.

Lejeboliger med lækre materialevalg
Entré/bryggers udlagt med store klinker i farven antracit. Faste skabe og bryggersvask nedfældet i bordplade. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Desuden forefindes der aflukket teknikskab til hvert hus. Loftslem til eget loftrum.

Badeværelse er også udlagt med store klinker i farven antracit og med Ifö-toilet. Bruseniche med armatur, bruse hoved og brusestang fra Grohe. Fast badmiljø fra HTH med komposit plade med vask.

Boligen er med gulvvarme overalt. Gulvvarmen styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.
Fiber og TV/antenne leveres af NEF Fiber A/S. Der er i boligen flere antennestik til TV.

Udvendig forefindes stikkontakt og vandhane samt lampe ved entredør.

Forbrug til varme (gas), el, spildevand og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne.

Kontakt os for at høre mere om disse lejeboliger i Birkende ved Langeskov på Fyn – tæt på Odense.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Tave Bonden Etape 4‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Tave Bonden Etape 4.