Emmas Have

Haslev, Faxe

UDLEJNINGSSTATUS:

Udlejningen af de sidste etaper er i fuld gang!
Kontakt os endelig for reservation af en bolig.

Alle boliger i de første 5 etaper er udlejet og indflyttet.

Tilmeld dig projektets interesseliste og bliv opdateret omkring udlejning, Åbent Hus m.v.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

210
ANTAL BOLIGER
2
LEDIGE BOLIGER
2023
INDFLYTNING

Nye lyse, energivenlige rækkehuse udlejes i Haslev

Futurum kan med glæde tilbyde attraktive lejeboliger i Haslev i nyere udstykning omringet af skøn natur.

Vi tilbyder indflytning fra den 1. maj 2024.
Huslejen begynder ved kr. 9.000,- ekskl. forbrug til el (inkl. varme), vand og spildevand. Depositum udgør 3 måneders leje samt 1 måneds forudbetalt leje.

Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand mod godkendelse fra udlejer.

Bebyggelsen består af 210 rækkehuse fordelt på 7 etaper på vængerne Egelunden, Egehaven, Egevangen og Egekær.
Bebyggelsen er beliggende på nye, lukkede vænger, hvor vi opfører energivenlige og veldisponerede rækkehuse, der bl.a. er opvarmet med varmepumpe for lavt energiforbrug.

Det samlede projekt er døbt Emmas Have.

Emmas Have består af rækkehuse med forskellige udtryk i størrelserne 85 m² (3-værelses), 95 m² (3- og 4-værelses), 105 m² (3- og 4-værelses) og 115 m² (4-værelses).

Herudover er der opført et aktivitetshus, som kan bruges af samtlige lejere i Emmas Have. Her kan man mødes på tværs af vængerne, være kreativ, leje kontor eller gæsteværelse m.v. Aktivitetshuset fremstår yderst moderne med store vinduespartier og sedumtag. Se mere her.

Futurum tilbyder indflytning i de sidste 3 etaper som følgende:

Etape 4A – 1. maj 2024
Etape 2 – 1. november 2024
Etape 4B – 1. december 2024

Alle husene opføres som række- og dobbelthuse på selvstændige grundstykker og alle med redskabsrum samt store, flisebelagte terrasser.

Byggeriet planlægges med DGNB bæredygtighedscertificering, som sikrer gennemtænkte løsninger i hele byggeriet.

Husene opføres af det anerkendte byggefirma Milton Huse A/S.

Udover vores flotte boliger i Haslev, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

Hyggelig stationsby omgivet af natur

Den store landsby Haslev er en stationsby med cirka 12.000 indbyggere beliggende i et smukt herregårdslandskab og ved tilgængelig, bynær skov.

Haslev er den største by i Faxe Kommune, og kommunens rådhus er placeret i byen. Byen har en stolt historie som knudepunkt for produktion, handel, kultur og uddannelse.

Byens centrum byder på et hyggeligt handelsliv, hvor du kan gå på opdagelse i butikker og få stillet sulten på en af byens caféer og restauranter.

Gode pendlermuligheder

Haslev ligger 60 km sydvest for København, 20 km sydøst for Ringsted, 23 km sydvest for Køge og 25 km nordøst for Næstved, hvilket giver optimale pendlermuligheder. København kan således nås på under én time.

Her er ligeledes gode muligheder inden for offentlig transport, der gør det endnu nemmere med S-tog til f.eks. Køge eller København.

Boliger i skøn natur

Haslev er en by i det grønne, og det kræver kun en kort køretur fra centrum, før naturen banker på. Her finder du nemlig masser af skove, små lokale gårdbutikker samt to store Herregårde med imponerende slotsparker.

Af naturoplevelser kan i særdeleshed nævnes Skovtårnet ved Camp Adventure, der er en oplevelse i Særklasse. Skovtårnet er på Time Magazine ”Worlds 100 Greatest Places of 2019”, som viser de 100 mest besøgsværdige steder i verden, som er hele rejsen værd.

Tårnets øverste platform befinder sig 135 meter over havets overflade og er dermed det højst tilgængelige punkt på Sjælland.

Stærkt foreningsliv

Haslev har et stærkt foreningsliv med et væld af muligheder inden for sport og kultur for både børn, unge og voksne. Her er praktisk talt frit valg på alle hylder. Haslev er derfor også en attraktiv by for børnefamilier, da alle aktiviteter kan nås inden for kort afstand.

Fra daginstitution til studenterhue

Der findes alle nødvendige tilbud for børn og unge fra vuggestue til studenterhue. Haslev tilbyder hele tre folkeskoler samt én privatskole. Videreuddannelsen kan også sagtens klares i byen i form af Haslev Gymnasium & HF samt EUC Sjælland. Samtidig findes to idrætsefterskoler.

Haslev er på grund af alle disse muligheder inden for kultur, uddannelse, idræt, naturoplevelser m.v. en by i rivende udvikling og med befolkningstilvækst.

De lokales top 5 over attraktive ting ved Haslev er: Skøn natur, gode indkøbsmuligheder, godt naboskab, godt for børnefamilier samt masser af sportsaktiviteter.

Nærmeste by Haslev C 5 min
Motorvej E47 10 min
Skole Vestskolen Vibeeng 4 min
Indkøbsmulighed Aldi og Lidl 2 min / SuperBrugsen, Netto og Menu 5 min
Daginstitution Regnbuen 2 min
Offentlig transport Bus stop 1 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Emmas Have består af 210 energivenlige moderne række- og dobbelthuse i størrelserne 85, 95, 105 og 115 m² – alle i ét plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører redskabsrum, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til entreen.

Murede facader og gavle af mursten i moderne brune, lyse og mørke nuancer og sort sadeltag med 25 graders hældning. Husene har varierende udtryk, således bebyggelsen ikke fremstår ens.

Stern af træ i farven antracit og mindre, hvidmalet udhæng af træ.

Husene monteres med moderne træ/alu vinduer og døre (Auraplus 3-lags vinduer) i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse rækkehuse

Alle række- og dobbelthuse indrettes lyse og venlige med Troldtekt-lofter og filtede, hvide vægge. Dejlige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entré, bryggers, badeværelse og brus udføres med lækre klinkegulve i mørkegrå. Alle døre i glat, hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide, glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt

Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat, hvid afslutning og med antracit linjegreb. Bordplader i praktisk laminat i farven ’rustik skifer’ med rummelige stålvaske. Stænkplade bag kogepladen for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Kvalitetshvidevarer

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Ovn er indbygget i højskab samt med integreret køle-/fryseskab og opvaskemaskine.

Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers – disse medfølger.

Fast og god belysning

Der er etableret lyskilde i bad og bryggers samt ved ventilation på loft. I køkken er der spot i overskabene.

Opladning af el-bil

Der arbejdes på en fælles løsning for opladning af elbil på de fælles parkeringspladser.

Sundt indeklima og gulvvarme

Der er gulvvarme i hele rækkehuset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere

Forbrug til el (varme), vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning sker via luft-til-vand varmepumpe.

Udvendigt monteres der stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entrédør.

Seniorvenlige boliger

Hele etape 1B udføres som seniorvenlige boliger, dvs. husene er forberedt til evt. montering af hjælpemidler. Her kan bl.a. nævnes forstærkninger i loft til evt. montering af lift, tilpasset brusekabine, niveaufri passage i boligen, forstærkning af vægge til montering af hævesænke system i køkken og bad m.v.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Emmas Have‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Emmas Have.