Frugthaven

Nørre Aaby, Middelfart

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har en enkelt ledig bolig på nuværende tidspunkt.
Se mere herom længere nede på siden.

Tilmeld dig vores interesseliste nederst på siden og få direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

24
ANTAL BOLIGER
1
LEDIGE BOLIGER
2021
BYGGEÅR

Velindrettede lejeboliger opført i 2021 i Nørre Aaby på Fyn

24 rækkehuse på lukket vænge i tidligere frugtplantage.

Flotte lejeboliger i Nr. Aaby i en tidligere frugtplantage. Bebyggelsen er døbt med det smukke navn Frugthaven og der er tale om et yderst rekreativt område.

Frugthaven består af 24 moderne rækkehuse i størrelsen 95, 100 og 115 kvm i et plan, opført på selvstændige grundstykker med indkørsel, carport, redskabsskur, mindre have og flisebelagt terrasse foran og bag boligen.

Husene er opført af Byggefirmaet Milton Huse A/S.

Huslejen begynder ved ca. kr. 8.400,- ekskl. forbrug til el, vand og varme.

Der tillades ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Udover vores flotte boliger i Nørre Aaby, har vi også andre boliger – Se mere her


Området

Hus i skøn natur
Vores rækkehuse i Frugthaven er opført i en tidligere frugtplantage med udsigt til dejlig sø. Hele bebyggelsen er omkranset af gamle træer, som giver læ fra de vide marker omkring.

Dejligt lokalområde i Nørre Aaby
Man vil opleve en tydelig landsbystemning i Frugthaven, der er beliggende i den nordlige del af Nørre Aaby, men alligevel tæt på bymidten.

Muligheder og seværdigheder
Nørre Aaby er en stationsby på det vestlige Fyn med ca. 3.000 indbyggere. Med bare 10 min kørsel finder du en af landets smukkeste golfbaner, Lillebælt Golfklub, her kan du ”gå en runde” med udsigt til skov og smukke Lillebælt.

I byen findes egen biograf og byen holder en årlig stor byfest i maj/juni hvor hele byen deltager i fællesspisning, tivoli mv.

Nørre Aaby Idrætspark indeholder fodboldstadion med tribune, flere tennisbaner og hele to sportshaller inkl. motionscenter for alle.

I byen er der to skoler, kommuneskole og privat realskole, samt fire efterskoler. Busforbindelser til Middelfart, Strib, Føns, Ronæs, Udby, Asperup, Roerslev, Blanke og Båring.

Regionaltog kører mod Fredericia den ene vej og Odense den anden vej.

Nærmeste by Middelfart 10 min
Motorvej E20 3 min
Skole Nørre Aaby Skole / Nørre Aaby Realskole
Indkøbsmulighed SuperBrugsen 2 min – REMA1000 4 min
Daginstitution Børnehuset Nørre Aaby
Offentlig transport Bus Nørre Aaby St.
Frugthaven Nr. Aaby
Bebyggelsen

Frugthaven består af 24 energivenlige og nydelige rækkehuse i størrelsen 95, 100 og 115 kvm i et plan, tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen indkørsel med carport og redskabsrum, mindre have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til entreen.

Facader af lyse Antibes mursten og sort sadeltag med 25 graders hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve.

Husene er med moderne vinduer i træ/alu i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene fremstår smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Rækkehusene er indrettet lyse og venlige, med hvide glatte lofter og vægge. Dejlige vinduer fra gulv til loft for ekstra godt lysindfald overalt. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre, bryggers, badeværelse og brus med lækre klinkegulve i mørkegrå. Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme er muret og vandskuret i hvid. Vægge mod gulv er afsluttet med hvide glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse er med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelig stålvask. Stænkplade i glas, bag kogepladen, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet med soft close-sæde, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers (i badeværelset i type 95 kvm). Dette skal lejer selv medbringe.

Lysinstallation med spot i bad, bryggers og entre. Endvidere spot i overskabe i køkken.

Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Forbrug til el, vand og varme afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Udvendig forefindes stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør og vognly.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Frugthaven‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Frugthaven.