Bøgehaven - Rækkehuse

Hammerum, Herning

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

20
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2022
BYGGEÅR

Nye, moderne rækkehuse udlejes i Hammerum

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde nye boliger til leje i attraktive Hammerum øst for Herning City i Midtjylland.

Projektet er døbt Bøgehaven

Vi tilbyder indflytning fra den 1. juni 2022.
Huslejen begynder ved 8.900,- ekskl. forbrug til el, varme, vand og spildevand.
Mulighed for tilladelse til husdyr.

Bøgehaven består af 20 rækkehuse i størrelserne fra 90 til 100 m² indrettet som 3- og 4-værelses boliger.

Rækkehusene er bygget efter de nyeste og bedste standarder med stort fokus på byggeprocessen. Der er anvendt gode materialer, som kræver minimum vedligeholdelse, hvilket sikrer en flot og vedligeholdelsesfri bolig.

Boligerne er energivenlige, hvilket er godt for både miljøet og budgettet.

Udover vores flotte boliger i Hammerum, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

Hammerum – Et liv i fællesskaber
Hammerum har ca. 3.481 indbyggere og er beliggende mellem Herning og Ikast med ca. 10 minutter til begge byer. En lille stationsby placeret I Midtjylland med et rigt foreningsliv og gode pendlermuligheder. Kun 6 km fra Herning City og med motorvejen kun 9 minutter væk.

I Herning finder du flere dagligvareforretninger, børnehaver, folkeskole, friskole og høj-/efterskoler. Her er idrætsforeninger og mange andre kulturtilbud. Ved Herning finder man flot natur med skove, naturarealer og rige muligheder for gode cykel-/vandreture.

Gode faciliteter og foreninger i området
Hammerum-Gjellerup Hallen – i daglig tale Hall’n – er et halkompleks til brug for lokalområdet for blandt andet idrætsklubber, foreninger, virksomheder og beboere. Hall’n har kunststofbaner med lys, græsbaner, tennisbaner, krocketbane, padelbaner og et hav af muligheder indenfor sportsgrene, som kan benyttes af alle – seniorer, voksne, unge, børn osv.
På Lindbjergskolen findes Hammerum-Gjellerups Bibliotek, hvor der kan lånes bøger, film og findes gode råd samt mulighed for at deltage i arrangementer.

Perfekt pendler placering
Med sin beliggenhed tæt ved motorvejen er Hammerum et spændende og godt sted at bosætte sig. Her er kort afstand til Herning og Ikast, som er gode handelsbyer, og som ligeledes nås på cykel.

Attraktiv beliggenhed for børnefamilier & pensionister
Her er daginstitution og børnehave inden for 2,5 km, hvilket giver mulighed for hurtig aflevering og afhentning af de mindste. Lindbjergskolen har 4 spor på alle årgange fra 0.-9. klasse. Tilhørende er der en SFO, som varetager fritidstilbuddet til elever i 0.-4. klasse efter skoletid. Derudover tilbyder Herning Kommune skolebusser med mulighed for gratis buskort.

I Herning Kommune kan pensionister få pensionistkort til hele Herning Kommune til en meget fordelagtig pris, hvilket gør det nemt og billigt at rejse rundt med offentlig transport. Derudover er der rig mulighed for at lave fysiske og sociale aktiviteter ikke langt fra hjemmet. Besøg Toftebo Aktivitetscenter, hvor alle over 60 år samt førtidspensionister kan deltage i aktiviteter, fester, arrangementer m.m. og opleve Hammerums sociale og hyggelige stemning.

Nærmeste by Herning 10 min
Motorvej Midtjyske / Herningmotorvejen 9 min
Skole Lindbjergskolen 4 min
Indkøbsmulighed Coop 365 3 min / Super Brugsen 3 min
Daginstitution Hurlumhejhuset 4 min
Offentlig transport Busstop 2 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 20 energivenlige, moderne rækkehuse i størrelsen 90 og 100 m² – alle i ét plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Rækkehusene er opført på selvstændige grundstykker. Til hvert hus hører egen carport, stort redskabsrum, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til boligens entré, hvor der udføres niveaufri adgang.

Husene er beliggende på et lukket vænge, hvorfor der er begrænset med trafik, og børn kan derfor trygt lege i området.

Husrækkerne udføres med murede facader af moderne, røde mursten. Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

I den nærtliggende tidligere skolebygning er blandt andet også opført attraktive fællesarealer og lokaler, som kan benyttes frit af lejerne i både rækkehusene og lejlighederne til fælles eller privat brug. Her kan bl.a. nævnes fitness, værksted, gæsteværelser, fælles køkken, orangeri, mv.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle husene er indrettet lyse og venlige med hvide, glatte lofter og vægge. Store, oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Opholdsrum (køkken/alrum/stue) indrettes med store vinduespartier på flere sider for maksimalt lysindfald. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Bryggers, badeværelse og brus udføres med lækre klinkegulve i farven lys sand. Alle døre i glat, hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vægge mod gulv afsluttes med hvide, glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Boligens badeværelse er udført i moderne stil. Køkken, bad, bryggers og soveværelse er monteret med moderne moduler i glat, hvid afslutning med stålgreb. Bordplade i praktisk laminat med rummelig stålvask. Stænkplade bag kogepladen for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale og linjeafløb i bruseniche.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet, herunder integreret køl/frys, integreret opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn med pyrolyse-teknologi. Der medfølger ikke vaskemaskine og tørretumbler, men der er klargjort til disse.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad og bryggers. I køkken er der spot i overskabene.

Forberedt for el-bil
Der er opsat 5 ladestandere til el-biler på fælles parkeringsplads ved den tidligere skolebygning.

Sundt indeklima og gulvvarme
Der er gulvvarme i hele huset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning sker via fjernvarme. Forbrug af spildevand opkræves aconto hver måned.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Bøgehaven - Rækkehuse‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Bøgehaven - Rækkehuse.