Bruuns Ager

Balle-Bredsten, Vejle

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig ejendommens interesseliste og få direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

79
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2022
BYGGEÅR

Moderne dobbelt- og rækkehuse i Balle-Bredsten ved Vejle

Velindrettede boliger til leje i attraktive Balle-Bredsten tæt på Vejle.

Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand.

Bebyggelsen består  af 79 dobbelt- og rækkehuse i størrelserne fra 85 m², indrettet som 3-værelses – henholdsvis 95, 105 og 115 m², indrettet som 4-værelses.

Det nye vænge er døbt Bruuns Ager

Husene er opført af det anerkendte byggefirma Milton Huse A/S.

Boligerne er bygget med henblik på en DGNB-bæredygtighedscertificering, der sikrer et energioptimeret byggeri, som fremstår tip top i mange år.

Udover vores flotte boliger i Balle-Bredsten, har vi også andre boliger, se mere her


Området

Tæt på Vejle
I den vestlige del af Vejle finder du Balle-Bredsten, der byder på mange af hverdagens fornødenheder. Der er f.eks. skole, børnehaver, idrætsforening, osv. Bredsten byder endvidere på fin natur, der er velegnet til løbe- og spadsereture. Får du lyst til at shoppe eller mærke byens puls, er Vejle med sit stærke handelsliv og spændende nye arkitektur ikke langt væk.

Boliger i skøn natur
Faktisk byder hele området omkring Vejle på store naturoplevelser. Til højdepunkterne hører bl.a. Vejle Ådal, Grejsdalen og Munkebjergskoven med de stejle skrænter.
Også Kongens Kær er værd at nævne, et enestående vådområde på over 100 hektar. Her kan man via stier og broer iagttage det flotte landskab og rige fugleliv.

Stisystemet i Balle-Bredsten og nærområdet er meget velfungerende, så det er nemt at komme sikkert omkring i Bredsten og til Vejle bymidte.

Familievenlige Balle-Bredsten tæt ved Vejle
Balle-Bredsten er et lille lokalt by-område med ca 2.300 indbyggere, beliggende vest for Vejle. Byen har et godt skole- og foreningsliv med mange aktiviteter og dagtilbud.

Vejle – et centralt shoppingmekka
Med en livlig bymidte, mange butikker og flotte bygninger er Vejle en stor handelsby, der byder på både ny arkitektur, kunst og alternative byrum. Vejle er den første by i Danmark, der fik sin egen officielle arkitekturpolitik, som sætter standarden for byudvikling.

Mange seværdigheder i Vejle og omegn
Forholdsvis tæt på Bredsten finder du Lalandia Feriecenter, Legoland Billund Resort, Givskud Zoo og den gamle kongeby Jelling med de to gravhøje og Jellingestenen.

Nærmeste by Vejle C 12 min
Motorvej E45 / E20 15 min
Skole Bredsten-Gadbjerg Skole 1 min
Indkøbsmulighed Dagli' Brugsen Bredsten 1 min
Daginstitution Balle Børnehave / Troldebo 2 min
Offentlig transport Bus stop 1 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 79 energivenlige og moderne dobbelt- og rækkehuse i størrelsen 85, 95, 105 og 115 m² – alle i et plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Alle boligerne er opført på selvstændige grundstykker i størrelsen 315-550 m². Til hvert hus hører stort redskabsrum, dejlig have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til boligens entre, hvor der er udført niveau fri adgang. Endvidere er der på begge sider af huset, hæk mellem boligenhederne. Haven er omkranset og lukket af hæk.

Udelivet kan også nydes på de rummelige, grønne og rekreative fællesarealer i bebyggelsen. Her kan hunden luftes på stierne og med meget lidt trafik på vejene, kan børnene trygt slippes løs og finde legekammerater i bebyggelsen.

Husrækkerne er med murede facader af moderne råhvide mursten med brune nuancer og sort sadeltag med 25 graders hældning. Stern af træ i farven antracit og mindre hvidmalet udhæng af træ.

Husene er monteret med moderne træ/alu vinduer og døre (3-lags vinduer) i mørk farve udvendig og hvid indvendig i. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle husene er indrettet lyse og venlige, med hvide glatte lofter og vægge. Store oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Fælles opholdsrum (køkken/alrum/stue) er indrettet med store vinduespartier på flere sider for maksimalt lysindfald. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre, bryggers, badeværelse og brus er med lækre klinkegulve i lysgrå. Alle døre i glat hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Murede vindueskarme og vandskuret i hvid. Vægge mod gulv er afsluttet med hvide glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Alle boliger er indrettet med selvstændig bryggers med bordplade og vask. Bryggers benyttes som adgangsvej til boligen. Boligens badeværelse ligger i forbindelse med bryggerset. Køkken, bad, bryggers og soveværelse er monteret med moderne moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven ’rustik skifer’ med rummelige stålvaske. Stænkplade bag kogepladen, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet herunder køl/frys, opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn med pyrolyse-teknologi i højskab. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers – dette skal lejer selv medbringe.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad og bryggers, samt ved ventilation på loft. I køkken er der spot i overskabene.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt tomrør til ladestation for el-køretøj.

Sundt indeklima og gulvvarme
Der er gulvvarme i hele huset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Udvendig er monteret stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør og carport.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Bruuns Ager‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Bruuns Ager.