Merianhaven

Kirke Hvalsø, Lejre

UDLEJNINGSSTATUS:

Samtlige lejere er netop flyttet ind i deres skønne boliger på Merianhaven, og vi har ingen ledige boliger på nuværende tidspunkt.

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

43
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2023
BYGGEÅR

Nye energivenlige kvalitetsrækkehuse udlejes i Kirke Hvalsø

Futurum tilbyder nye boliger til leje i attraktive Kirke Hvalsø sydvest for Roskilde på Midtsjælland.

Bebyggelsen har fået navnet Merianhaven.

Huslejen begynder ved 11.083,- ekskl. forbrug til el, varme, vand og spildevand.
Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand.

Merianhaven består af 43 rækkehuse i størrelserne fra 95 m² (3-værelses) og 106 m² (4-værelses).

Husene er opført af det anerkendte byggefirma Milton Huse A/S.

Bebyggelsen er planlagt med DGNB-bæredygtighedscertificering, som sikrer et energioptimeret byggeri, der fremstår tip top i mange år.

Udover vores flotte boliger i Kirke Hvalsø, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

Kirke Hvalsø – Stationsby omgivet af natur
Kirke Hvalsø har ca. 4.294 indbyggere og er beliggende mellem Ringsted, Holbæk og Roskilde med under 22 km til alle tre byer. En stationsby i vækst placeret i Midtsjælland med et rigt foreningsliv og gode pendlermuligheder.

Gode faciliteter og foreninger i området
Hvalsø Skole har ca. 608 elever fordelt på klassetrin fra 0.-9. Til skolen hører to SFO’er, og ved siden af ligger de to sammenbyggede Hvalsøhaller. Hvalsø Gymnastikforening benytter disse til gymnastik, samt skolen og SFO’erne til diverse aktiviteter. Hvalsø har flere forskellige idrætstilbud, bl.a. fodbold, tennis, badminton og mange flere.

Perfekt pendler placering
Med sin beliggenhed i Midtsjælland er Kirke Hvalsø et spændende og godt sted at bosætte sig. Her er kort afstand til Roskilde, som er en god handelsby. Tager man nordvest på findes Holbæk med gode naturoplevelser samt kort afstand til Ringsted.

Attraktiv beliggenhed for børnefamilier
Her er børnehuset ”Den Grønne Kile” inden for gå- og cykelafstand, hvilket giver en tryg vej for de mindste. Her er der plads til ca. 110 børnehavebørn og 65 vuggestuebørn med fokus på børnenes bevægelse og selvhjulpenhed. Hvalsø Skolen ligger også i gå- og cykelafstand.

Nærmeste by Roskilde C 23 min
Motorvej Vest motorvejen E20 20 min
Skole Hvalsø skolen 3 min
Indkøbsmulighed SuperBrugsen 3 min / Coop 365 3 min
Daginstitution Børnehuset ”Den Grønne Kile” 3 min
Offentlig transport Bus stop 3 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 43 energivenlige samt moderne rækkehuse i størrelserne 95 og 106 m² – størrelsen 95 m² er i ét plan og 106 m² er i to plan, begge tegnet i en moderne og enkel streg.

Alle boligerne opføres på selvstændige grundstykker. Til hvert hus hører eget stort redskabsrum, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til boligens entré, hvor der udføres niveaufri adgang. Eget grundstykke omkranses og lukkes af ligusterhæk.

Husene er beliggende på et lukket vænge, hvorfor der er begrænset med trafik, og børn kan derfor trygt slippes løs og finde legekammerater i den nye bebyggelse. Hunden kan ligeledes luftes på de grønne fællesarealer i området.

Husrækkerne udføres med murede facader af moderne lys beige mursten og ensidig taghældning med 2 grader og tagpap.

Husene monteres med moderne træ/alu vinduer og døre (3-lags vinduer) i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle husene er indrettet lyse og venlige med hvide, glatte lofter og vægge. Store, oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Opholdsrum (køkken/alrum/stue) er indrettet med store vinduespartier på flere sider for maksimalt lysindfald. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entré, bryggers, badeværelse og brus er udført med lækre, grå klinkegulve. Alle døre i glat, hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vindueskarme er murede og vandskurede i hvid. Vægge mod gulv er afsluttet med hvide, glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Alle boliger er indrettet med entré/bryggers med husets teknik. Køkken, bad, bryggers og soveværelse er monteret med moderne moduler i glat, hvid afslutning og med hvide linjegreb. Bordplader i praktisk laminat i farven ’rustik skifer’ med rummelige stålvaske. Stænkplade bag kogepladen for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet, herunder integreret køl/frys, integreret opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte og indbygningsovn med pyrolyse-teknologi installeret i højden. Der medfølger ikke vaskemaskine og tørretumbler, hvorfor lejer selv skal medbringe disse.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad og bryggers. I køkken er der spot i overskabene.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt tomrør til ladestation for el-køretøj ved huse med egen parkering.

Sundt indeklima og gulvvarme
Der er gulvvarme i hele huset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning sker via fjernvarme.

Udvendigt er der monteret stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør og vognly.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Merianhaven‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Merianhaven.