Frejasvej

Skibbild-Nøvling, Herning

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

7
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2020
BYGGEÅR

Skibbild-Nøvling ved Herning

– Syv nyopførte rækkehuse i ældre parcelhuskvarter

På Frejasvej 10 i Skibbild er disse flotte rækkehuse opført i 2020. Bebyggelsen er placeret i et veletableret villakvarter med natur som nærmeste nabo.

Bebyggelsen er opført af Milton Huse A/S, og der er tale om lejeboliger.

Udover vores flotte boliger i Skibbild, har vi andre ledige boliger, se mere her


Området omkring dit nye rækkehus

Aktivt og velfungerende lokalsamfund
Først og fremmest er Skibbild-Nøvling et aktivt lokalsamfund, hvor der er et særligt fællesskab og interesse for at bidrage til oplevelsen af at bo i en attraktiv landsby.

”Her er velkommen ikke alene et ord, men også en følelse”, som byen har valgt at udtrykke det.

I Skibbild-Nøvling findes skole, idrætscenter, et velfungerende forsamlingshus, børnehave, vuggestue, dagpleje, fitness og kirke.

Idrætshallen er nyrenoveret – med nybygget cafeteria og omklædningsrum m.m. Fra cafeteriet laves desuden den friske og sunde skolemad til børnene.

Der er en flot pyramideformet børneinstitution med naturlegeplads og bål hus og ikke mindst et væld af foreningsaktiviteter. Desuden er der en efterskole i byen samt en genbrugsbutik.

Rekreativt område
Skibbild-Nøvling ligger landskabeligt smukt og afvekslende. Herningsholm å løber nordøst for landsbyerne og danner en dejlig ådal. Der er små vandløb og en del mindre skovbevoksede områder omkring landsbyerne. Tilsammen giver det rige muligheder for naturoplevelser og traveture.

Nemt at komme til Herning – Hurtigt til motorvejen
Der er fra 2019 belyst dobbeltrettet cykelsti direkte til Regionshospitalet Gødstrup – en tur på bare 2.5 km. Du kan ligeledes cykle trygt på cykelsti helt til Herning Centrum. Der er gode bybusforbindelser til Herning og Vildbjerg samt fra perron ved Gødstrup er der planlagt direkte ruter til Århus.

Tilkørslen til motorvej til Holstebro, Silkeborg og Århus er mindre end to km væk.

Lokalbyen Vildbjerg i nærhed af Skibbild-Nøvling
Vildbjerg er lokalby for landsbyen Skibbild-Nøvling er kendetegnet ved mange forskellige foreninger på en lang række forskellige felter og et højt aktivitetsniveau på fritidsområdet.

Vildbjerg sports- og kulturcenter står for mange arrangementer i Vildbjerg og omegn. På centeret er der både svømmehal, hotel, konferencelokaler og meget mere. Der er et helt nyt og stort fitnesscenter, samt en ny sportshal.

Der er omkring 22 fodboldbaner i Vildbjerg, her i blandt 2 kunststofbaner. Der er en kunststofmultibane, som mange af de unge mennesker benytter sig af.

Nærmeste by Herning C 12 min
Motorvej 5 min
Skole 8 min på cykel
Indkøbsmulighed Dagligvarebutik 10 min / 7 km
Daginstitution Børnehaven Midgård 3 min
Offentlig transport Bybus til Herning
Bebyggelsen

Bebyggelsen i Skibbild-Nøvling består af syv moderne og energivenlige rækkehuse. Tre rækkehus er på 106 m² og fire rækkehuse er på 96 m² med vinkelstue, alle tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen have, stor flisebelagt terrasse, et godt fritliggende udhus på 7 m2 med fast gulv, flisebelagt gangsti til entreen samt fælles P-pladsområde.

Facader af lys grå Antibes mursten og sort afvalmet sadeltag med 25° hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve. Husene er monteret med moderne vinduer i træ/alu i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så bebyggelsen fremstår smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Rækkehusene er indrettet med stort åbent køkken/alrum med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. Af hvidevarer findes kogesektion med induktion, ovn med pyrolyse, emhætte og køl-/fryseskab. Stænkplade i glas bag kogeplade, for nem rengøring.

Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse med stuen. Herfra er der udgang via terrassedør til have og terrasse.

To regulære værelser samt soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH.

Gulve af natur egeplank (laminat) i køkken/alrum og stue samt værelser. Lækre gulve af store klinker i mørkegrå i entre og badeværelse.

Rækkehusene er lyse og venlige med hvide glatte lofter og vægge samt hvidlakeret træværk. Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme er muret og vandskuret i hvid.

Lækkert materialevalg
Entre udført med faste skabe fra HTH. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Aflukket teknikskab samt loftslem til eget loftrum (loftlem forefindes i værelse i hustype på 96 kvm)

Badeværelset er monteret med fast badmiljø fra HTH med håndvask og spejl, gulvstillet toilet, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og designafløbsrende i bruseniche.

Lysinstallation med spot i bad og entre.

Trådløs gulvvarmestyring i alle rum samt lydisoleret varmegenindvindingsanlæg.

Udvendig forefindes der vandhane, stikkontakt og spotlamper ved entredøren.

Der må holdes et husdyr, en kat eller en hund.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Frejasvej‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Frejasvej.