Kystvejen

Strøby Egede, Stevns

UDLEJNINGSSTATUS:

Alle boliger er på nuværende tidspunkt udlejet.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

16
ANTAL BOLIGER
0
LEDIGE BOLIGER
2020
BYGGEÅR

Eksklusive lejligheder i smukt og rekreativt område i Stevns

16 lejligheder med direkte udsigt over Køge Bugt

Futurum kan med stor fornøjelse nu tilbyde eksklusive lejeboliger i Stevns Kommune, nærmere bestemt Kystvejen i Strøby Egede.

Beliggenhed Beliggenhed Beliggenhed
Kystvejen er en attraktiv beliggenhed. Ikke mindst fordi du er tæt på den smukke natur og rekreative områder. Et stenkast fra dit nye hjem har du hvid sandstrand så langt øjet rækker – en strand, der vel at mærke rangerer blandt Danmarks smukkeste.

Vælg mellem en bolig i stueplan eller på 1. sal, alle som 3-værelses boliger med egen terrasse eller altan. Huslejen begynder ved kr. 12.990,- ekskl. forbrug til el, vand og varme. Der tillades ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.


Området

Du har mulighed for at bruge området hele året rundt. Fra solrige sommerdage med strandliv og picnic til frostklare vinterdage med spadsereture eller motionsløb langs kysten og det brusende hav.

Er du til sport og motion, er der også rig mulighed herfor i området. Inden for en kort afstand findes både Vallø- og Køge Golfklub samt Strøby Hallen med fitnesscenter og idrætsforening tilknyttet. Der er her flere tilbud indenfor forskellige sportsgrene og aktiviteter for alle aldersgrupper for ikke at nævne muligheden for at dyrke vandsport i åbent hav lige udenfor døren.

Strøby Egede er en moderne by i rivende udvikling og for dig, der har lyst til at slå dig ned og nyde miljøet og den maritime stemning.

I byen finder du prægtige strandvejsvillaer, lejlighedskomplekser, villakvarterer og rækkehuse – både ud til havet, til åen og i byen. Alt sammen inden for gåafstand.

I Strøby Egede kan du handle dine dagligvarer i Netto eller Rema 1000 og få friskt brød hos bagerne. Her ses desuden apotek, en blomster- og livsstilsbutik, en genbrugsforretning og et lækkert spisested med udsigt over Køge Bugt og et hyggeligt bibliotek.

Gennem Strøby Egede kører der flere busser til Køge.

Nærmeste by Køge Centrum 10 min
Motorvej E20 og E47 15 min
Skole Strøbyskolen 5 min
Indkøbsmulighed Rema 1000 1 min
Daginstitution Lærkehuset 5 min
Offentlig transport Busstoppested 1 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen på Kystvejen består af 16 energivenlige og nydelige lejligheder tegnet i en flot, arkitektonisk og moderne streg.

Der er tale om 3-værelses lejligheder med samme gennemtænkte planløsning og indretning – dog i varierende størrelse fra 85-105 m² – alle i ét plan, der enten findes stueetagen eller på 1. sal. Til hver lejlighed hører et depotrum i varierende størrelser.

Lyse lejligheder med udsigt
Gennem de store vinduespartier eller fra de store terrasser/altaner ses Stevns Klint i horisonten, og du kan opleve det smukke og barske ved naturen, når årstiderne skifter og vandet skaber forandringer.

Til hver lejlighed i stueetagen hører en stor, flisebelagt terrasse omkranset af beplantning. På 1. sal findes to altaner – en hovedaltan og en sekundær altan.

Kompromisløs bebyggelse
Bebyggelsen er opført med smukke, hvide facader, hvilket sikrer det gedigne kvalitetsudtryk. Vinduerne er udført i mørkfarvet aluminium for at sikre mindst mulig vedligeholdelse, men også fordi aluminium-designet passer bedst til byggestilen. Der er generelt ikke gået på kompromis. F.eks. er der valgt værn i glas og nedløb og inddækninger i zink for at understrege oplevelsen af god kvalitet.

Smukke og anvendelige udearealer
Omkring lejlighederne er der anlagt belægninger af granitsten. Desuden findes der fælles grønne opholdsarealer udlagt med rekreative bede og stier anlagt med slotsgrus. Til bebyggelsen hører der et passende antal P-pladser.

Boligbeskrivelse

Rummelige lejligheder uden spildplads
Som beskrevet er lejlighederne alle i ét plan og findes i enten stueetagen eller på 1. sal.

Når du træder ind i lejlighederne på Kystvejen, bliver du budt velkommen af en lys entré.

Fra entréen er der adgang til værelse, soveværelse og det store badeværelse. Herfra også adgang videre til det store køkken/alrum og stue, der løber ud i ét. Køkken/alrum og stue inviterer til fællesskab, hverdagsliv og plads til mange gæster.

Lejlighederne gives ekstra dybde med store vinduespartier til en stor og smuk privat terrasse/altan afsluttet med enten bevoksning eller glasværn.

På 1. sal får du fornøjelsen af at have adgang til hele to altaner. En på hver side af lejligheden. De store vinduespartier lukker lyset ind og styrker rumoplevelse.

Lejlighederne er generelt rummelige, og her er ingen spildplads.

Lækre materialevalg
Gulvene i alle opholdsrum og værelser er plank af egetræ i naturfarve. I badeværelse er der store klinker i mørk farve, som understreger den tidssvarende stil.

Lejlighederne har hvide vægge og hvide gipslofter, store, hvide vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt samt vinduesbundstykker i lys plade.

Alle indvendige døre er udført i glat hvid med greb og uden dørtrin for optimal adgang. Vægge mod gulv afsluttes med hvide, glatte fodpaneler.

Køkken og badmiljø monteres med moderne Invita-moduler i glat, mørk afslutning og grebsfri løsning. Bordplader i laminat i hvid farve med rummelig vask. Stænkeplade bag kogesektion for nem rengøring.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset, disse har lejer selv med.

Sundt indeklima og lavt energiforbrug
Lejlighedernes varme styres trådløst med gulvvarme i alle rum. Desuden findes et lydisoleret varmegenvindingsanlæg for sundt indeklima.

Lejlighederne har lavt energiforbrug.

Udlejer opkræver for varmeforbrug. Forbrug til el og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fælles naturgasanlæg placeret i bebyggelsen.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Kystvejen‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Kystvejen.