Tave Bonden

Birkende, Langeskov

UDLEJNINGSSTATUS:

Vi har en enkelt ledig bolig på nuværende tidspunkt,
læs mere herom længere nede på siden.

Tilmeld dig gerne interesselisten, så får du direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

36
ANTAL BOLIGER
1
LEDIGE BOLIGER
2019
BYGGEÅR

Dobbelthuse på Tave Bonden

36 lejeboliger opført i 2020

På Tave Bonden i Birkende er disse flotte lejeboliger beliggende. Bebyggelsen er placeret i Birkende ved Langeskov på Fyn tæt ved Odense og velbeliggende i på nyt lukket vænge med grønne fællesarealer og natur som nærmeste nabo.

Byggeriet er opført af Milton Huse A/S.

Boligstørrelser på 85 m² (3 vær), 100 m² (4 vær) og 115 m² (5 vær). Huslejen begynder ved ca. kr. 8.000,- ekskl. forbrug til el, vand, spildevand og varme.

Der kan opnås tilladelse til ét husdyr pr. husstand – én kat eller én hund.


Området - tæt på Odense

Lejeboliger i rekreativt område
Udelivet kan nydes på de rummelige, grønne fællesarealer, der grænser op til bebyggelsen. Her er ingen trafik, så børnene kan trygt slippes løs og få legekammerater med hjem i de nye lejeboliger.

Familievenlige lejeboliger
Langeskov-området byder på et godt lokalsamfund med bl.a. aktive idrætsforeninger, idrætshal, bibliotek, center og dagligvarebutikker (blandt andet Rema1000 og Netto). Der er skole, SFO og fritidsklub. Her er kort sagt gode rammer for et velfungerende familieliv i et lækkert rækkehus.

Hurtigt til motorvejen – nemt at komme rundt på Fyn
Også for de voksne beboere har bebyggelsens beliggenhed gode kvaliteter. Der er blot 5. minutters kørsel til E20, og det er således nemt at komme rundt på Fyn.

Tæt på Odense
Der er for eksempel kun 11 kilometer til Odense C og 19 kilometer til Nyborg. Med jernbane fra Langeskov station er der forbindelse til resten af Danmark, ligesom der med busrute er forbindelse til Odense og Nyborg.

Nærmeste by Odense C 15 min
Motorvej E20 5 min
Skole Langeskov Skole ca. 4 km
Indkøbsmulighed Netto og Rema 6 min / SuperBrugsen 6 min
Daginstitution Daginstitution Mælkevejen 6 min
Offentlig transport Busstop 1 min
Bebyggelsen

Denne tæt-lave bebyggelse på Tave Bonden består af 36 flotte dobbelt- og fritliggende huse i størrelser på 85-115 m² (3-5-vær.) i ét plan, tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen have, stor flisebelagt terrasse, indkørsel med plads til ét køretøj, flisebelagt gangsti til entreen og et mindre redskabsskur med fast gulv.

Materialevalg i rækkehusene i Langeskov er gennemtænkt og harmonisk, så bebyggelsen fremstår smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Der er tale om lejeboliger med stort åbent køkken/alrum udlagt med klinkegulve eller trægulve med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. Køkkenet ligger i sammenhæng med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og dejlig sydvestvendt terrasse. To store børneværelser. Soveværelse med tre faste garderobeskabe fra HTH. Alle udlagt med trægulve. Boligen rummer hvide vægge og lofter samt hvidlakeret træværk og glatte hvide døre.

Lejeboliger med lækre materialevalg
Entré/bryggers udlagt med store klinker i farven antracit. Faste skabe og køkkenvask nedfældet i bordplade. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Desuden forefindes der aflukket teknikskab til hvert rækkehus. Loftslem til eget loftrum.

Badeværelse er også udlagt med store klinker i farven antracit og med Ifö-toilet. Bruseniche med armatur, brusehoved og brusestang fra Grohe. Fast badmiljø fra HTH med Alape-håndvask og -spejl.

Boligen er med gulvvarme i hele huset. Gulvvarmen styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima. Fiber og TV/antenne leveres af NEF Fiber A/S. Der er i boligen flere antennestik til TV. Forbrug afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Kontakt os for at høre mere om disse lejeboliger i Langeskov på Fyn – tæt på Odense.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Tave Bonden‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Tave Bonden.