...vi tager vores job personligt

Ejendomsadministration med høj faglighed og bankende hjerte

Vi er ikke som de andre. Det er der mange der siger, men få der kan holde. Og det er ikke vores ord, men vores kunders. Måske fordi vi tager vores job personligt. Og uanset om du er ejer af en ejendom eller forvalter en portefølje af bolig- eller erhvervsejendomme, behandler vi dem, som om det er vores egne.

Ejendomsadministration handler nemlig i vores øjne ikke kun om ejendomme, men om nærvær og faglighed. Om at tage ejerskab over opgaverne og være tilgængelige 24/7. For en ejendom skal holdes ved lige, så den holder sin værdi og lejerne skal behandles, så de bliver boende i ejendommen.

Begge dele har vi mere end 20 års erfaring i, og vi gør en dyd ud af at kende både ejendomme og lejere. Derfor er vi f.eks. ofte ude at bese ejendommen og høre lejerne om de er tilfredse. Vi samarbejder tæt med en advokatvirksomhed med speciale i lejeret, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen.

Vi er medlem af Ejendomsforening Danmark. Vi gør en dyd ud af at efterleve det etiske regelsæt vedtaget af branchen. Og vi er naturligvis fuldt forsikrede.

Mød os

...anderledes personlig

Vores medarbejdere er så glade for at være her, at vi er blevet kåret til Great Place To Work, og det kan du mærke på både stemningen og vores arbejde. Så det er ikke bare tilfredsstillende for os som virksomhed, det er også værdifuldt for dig som kunde.

great place to work

Medlem af Ejendom Danmark

Som medlem af Ejendom Danmark har vi adgang til systemer og markedsdata, der er værdifulde værktøjer når vi administrerer din ejendom. Ydermere har vi mulighed for at sende vores medarbejdere på kurser og efteruddannelse, så du er sikker på at vi er med på det sidste nye.

Klaus Hansen, CEO

Mød Klaus Hansen og hør om vore værdier

Kontakt os

Du ringer. Vi uddyber.
Vi er glade for vores hjemmeside, men er godt klar over den ikke giver det fulde billede. Du har måske brug for at høre mere om os eller møde os ansigt til ansigt. Begge dele er vi fortalere for. Så vi lover at tage telefonen, så snart du ringer.

Tlf: 64 40 37 00