...anderledes personlig

Hvorfor os

Vi har 15 års erfaring og ekspertise i at administrere ejendomme for private, samt for institutionelle forvaltere af større porteføljer af bolig- og erhvervsejendomme. Og vi har lige så lang erfaring i at holde vores ord.

“Jo mindre kontakt vi har med vores kunder, jo bedre går det”. Sådan beskriver vi vores tilgang til vores arbejde.

For som ejer af en ejendom eller forvalter af en portefølje af ejendomme leder du efter dem, der forstår at administrere ejendomme, så du ikke behøver tænke på dem. Og ikke mindst bekymre dig om dem. De skal holdes ved lige så værdien holdes ved lige. Og lejerne skal behandles ordentligt, så de bliver boende og betaler deres husleje. Apropos, har vi altid lejere klar, når en ejendom er klar til udlejning. Det betyder, at vi i de sidste mange år har haft 0% i tomgang.

Det handler om enkelhed, troværdighed og transparens. Om at vi holder vores ord, også når det handler om tal. Om at du kan følge med i alt hvad vi foretager os. Og at den pris vi aftaler, også er den pris, du betaler.

15 års erfaring

Vi har 15 års erfaring i at administrere ejendomme og vi administrerer i øjeblikket 1500 lejemål. Et tal der stiger løbende, men ikke hurtigere end vi kan følge med og levere den service vi lover. For grundlæggende handler ejendomsadministration om at holde sine aftaler. Og det går aldrig af mode i vores bog.

Hvis du overvejer at tale videre med os, men har en ejendomsadministrator i forvejen, kan vi berolige dig. For vi tager vi os af alt det administrative i forbindelse med et eventuelt skifte.

Men inden du gør, bør du læse vores kunders ord og se, at det vi skriver, også er det vi gør.

God service

Transparente aftaler og faste priser
Administrerer mere end 1500 lejemål
15 års erfaring som ejendomsadministrator
0% tomgang de sidste to år
Enkel overgang ved skifte fra anden administrator

Mød Kim Kjærholm og hør om dine fordele

Kim Kjærholm, Partner og Teknisk chef

Kontakt os

Du ringer. Vi uddyber.
Vi er glade for vores hjemmeside, men er godt klar over den ikke giver det fulde billede. Du har måske brug for at høre mere om os eller møde os ansigt til ansigt. Begge dele er vi fortalere for. Så vi lover at tage telefonen, så snart du ringer.

Tlf: 64 40 37 00