...din investering, vores opgave

Formidling
Vi har egen bank med investeringsprojekter og jordstykker i hele landet. Derfor har vi altid et investeringsprojekt klar til formidling. Vi bringer salgsprojekterne frem i kvalificerede business to business-fora og samarbejder med førende developere inden for boligbebyggelse i Danmark.

Analyse
Vores analyseværktøjer tegner et andet danmarkskort over vækstområder end det, du traditionelt ser. Vi placerer ejendomsprojekter i områder med stor tilflytning uden for de sædvanlige metropoler. Vi analyserer samtidig, hvordan bygningskonverteringer kan forbedre boligværdien, og hvordan boligtyper spiller bedst sammen.

Finans
Vi varetager alle forhold omkring finansiering og har alt på plads, før vi tilbyder dig en investering. Vi har også kreditforeningstilsagn og transaktioner klar, så du hurtigt og sikkert kan komme med om bord. Du finder også alle kompetencer inden for finansstyring hos os. Vi følger løbende mulighederne for finansieringskonvertering og indstiller dem for dig.

Investeringspleje
Vi optimerer løbende din investering og udvikler din portefølje, når muligheden opstår. Din investering bliver nøje overvåget og plejet. Vi rapportere løbende og udarbejder kvartalsrapporter for alle projekter og investeringer, så du kan følge med i alle relevante forhold og parametre.