Hassellunden

Snoghøj, Fredericia

UDLEJNINGSSTATUS:

Byggeriet er færdiggjort, og alle lejere er indflyttet.
Vi har dog en enkelt ledig bolig, hvor lejeren har været nødsaget til at opsige inden indflytning. Se mere herom længere nede på siden.

Tilmeld dig gerne interesselisten, og få direkte besked ved ledige boliger.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

39
ANTAL LEJEMÅL
0
LEDIGE BOLIGER
2023
INDFLYTNING

Skønne rækkehuse til leje i Snoghøj tæt ved Fredericia, Middelfart og Lillebælt.

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde nye lejeboliger i attraktive Snoghøj ved Lillebælt i nærhed af Fredericia og Middelfart.

Bebyggelsen blev færdiggjort og indflyttet pr. 1. april 2023
Huslejen begynder ved kr. 8.575,- ekskl. forbrug til el, varme, vand og spildevand.
Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand.

Husene er topmoderne, og området byder på vand og natur. Samtidig kan du nemt komme både mod nord, syd, øst og vest via hovedtrafikåren E45 og E20. Bedre beliggenhed fås næsten ikke.

Bebyggelsen består af 39 moderne huse opført som både række- og dobbelthuse. Størrelser på 85 m² (3-værelses), 95 m² (3- og 4-værelses) og 105 m² (4-værelses) – alle i ét plan med eget godt redskabsrum med fast gulv, have, stor flisebelagt terrasse foran og bag boligen.

Husene er opført af det anerkendte byggefirma Milton Huse A/S.

Udover vores flotte boliger i Snoghøj, har vi også andre boliger på vej, se mere her

Området

Hasselunden ligger ved enden af den gamle færgevej, som i over 700 år var det vigtigste overfartssted mellem Jylland og Fyn, fordi det er der, de to landsdele smyger sig tættest på hinanden. Indtil den gamle Lillebæltsbro stod færdig, var området en guldaldertid for Snoghøj-Middelfart færgeoverfarten. I dag er den gamle Lillebæltsbro blevet en unik attraktion, som er en af de få broer i verden, hvor man kan prøve bridgewalking på toppen af broens jernkonstruktion.

Familie- og seniorvenlige Snoghøj
Snoghøj er vokset sammen med Erritsø og er beliggende tæt på Fredericia og Middelfart. Byen har udviklet sig til en pæn, stor lokalby i Trekantsområdet med ca. 3.000 indbyggere.

Byen har et godt skole- og foreningsliv med mange aktiviteter såsom bådelaug, dykkerforening, motorklub, mv.

I kort afstand finder du idrætscenter med fodboldstadion, håndbold, tennis og svømmecenter.

Et tag-selv-bord af natur
I denne sydlige del af Fredericia er du tæt på Lillebælt, og området er et tag-selv-bord af natur beliggende helt centralt nær Fredericias bymidte og nær skov og strand.

I området ligger Hannerupskoven. Her er dyrepark, naturlegeplads, stier, ridestier og sågar en afmærket mountainbikerute for den rutinerede. Stisystemerne i området er meget velfungerende, så det er nemt at komme sikkert omkring.

På fynsiden ligger Hindsgavl Slot i centrum – et smukt sted at løbe og vandre i. Det første Hindsgavl Slot blev bygget af Valdemar Sejr i 1295, men det, som vi kender i dag, blev opført omkring år 1700 og er i dag hotel, kursus- og konferencecenter. I dag ejer Middelfart Kommune en stor del af Hindsgavl halvøen og udlagde i 2009 ”Naturparken Hindsgavl Dyrehave”.

Rigt handelsliv i Fredericia
Fredericia er rig på shopping-muligheder. I nærområdet til Snoghøj finder du et stort udvalg af butikker såsom SuperBrugsen, Løvbjerg, McDonald’s og mange flere.

Nærmeste by Fredericia C eller Middelfart 7 min
Motorvej E20 2 min
Skole Erritsø Fællesskole 5 min
Indkøbsmulighed Løvbjerg / Rema 1000 5 min
Daginstitution Brohaven 2 min
Offentlig transport Bus stop 2 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Bebyggelsen er opført på et nyt lukket vænge, der er døbt Hassellunden. Hassellunden består af 39 energivenlige, moderne række- og dobbelthuse i størrelserne 85, 95 og 105 m² – alle i ét plan og tegnet i en moderne og enkel streg.

Murede facader af moderne mursten med harmoni og variation i nuancerne. Sort, ensidig hældende tag med 2 graders hældning. Murkrone af zink.

Husene er med moderne træ/alu vinduer og døre (Auraplus 3-lags vinduer) i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne er udført i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Til hvert hus hører stort redskabsrum, mindre have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt indkørsel og flisebelagt gangsti til entréen.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse rækkehuse
Alle række- og dobbelthuse er indrettet lyse og venlige med hvide, glatte lofter og vægge. Dejlige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entré, bryggers, badeværelse og brus udført med lækre klinkegulve i neutral mørkegrå. Alle døre i glat, hvid finish med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal adgang. Vindueskarme er muret og vandskuret i hvid. Vægge mod gulv afsluttet med hvide, glatte fodpaneler.

Fine detaljer overalt
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteret med moderne HTH-moduler i glat, hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven ’rustik skifer’ med rummelige stålvaske. Stænkplade bag kogepladen for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Kvalitetshvidevarer
Alle hvidevarer medfølger og er i anerkendt kvalitet. Ovn med pyrolyse, der er indbygget i højskab i det omfang, det er angivet på plantegninger. Kogesektion med induktion samt støjsvag emhætte og opvaskemaskine.
Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers – disse skal lejer selv medbringe.

Fast og god belysning
Der er etableret lyskilde i bad og bryggers, og i køkken er der spot i overskabene. Endvidere er der monteret lyskilde i redskabsrummet og ved ventilation på loft.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt tomrør til ladestation for el-køretøj.

Sundt indeklima og behagelig gulvvarme
Der er gulvvarme i hele rækkehuset . Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til el, varme, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Udvendigt er  der stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entrédør og terrassedør.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Hassellunden‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Hassellunden.